Foto: Kurir

čestitke

NJU STE ZAVOLELI U RIJALITIJU: Došla je do finala, a sada je TRUDNA! Evo o kome je reč (FOTO)

Stars

Rijaliti "Zadruga" je pored brojnih afera, javnih prevara, seksa i svađa, obeležio i jedan pas- jazavičar Žuća, koja je odmah kupila srca gledaoca.

Žuća je privukao toliku pažnju da su gledaoci želeli da produkcija otvori liniju kako bi oni za nju glasali. Bila je sastavni deo svakog sastanka, svedok svake svađe i sukoba, poželjan gost na venčanju i veridbama koje su se dogodili u Beloj kući.

Kao ljubimac Mikija Đuričića, koji ju je doveo u poznatu Belu kuću, Žuta je danima oduševljavala javnost svojim ponašanjem, spavanjem, reakcijama i samim pristustvovanjem na sastancima.

Kako su svi zadrugari nakon Zadruge nastavili svojim životima tako što su neki uložili u svoju karijeru ili potražili mir van kamera, Žuta je nastavila da uživa u blagodetima života u Kupinovu pored svog prijatelja Mikija.

Na društvenoj mreži Instagram pojavile su se fotografije koju su pokrenule glasine da je najpopularniji pas u Srbiji u drugom stanju, jer je Đuričić pre tri nedelje objavio fotografiju na kojoj se vidi da se žuta parila.

"Da, Žuta je trudna. Štence očekujemo polovinom septembra. Ponosni mužjak je crni jazavicar Džeri", izjavio je Miki.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen