Foto: Printscreen/Instagram

SKANDAL MAJSTOR

HAOS U NAJAVI: O njenoj aferi sa Šakom brujala je Srbija, imala je javno SEKS sa Đeksonom i Tomom! Mina Vrbaški je spremna da PRODRMA Zadrugu 2!

Stars
> 17:17h

Prva sezona rijalitija "Zadruga" je završena, a uveliko se priprema druga sezona koja će uskoro startovati, te je spisak učesnika skoro otkriven.

Jedna od onih koja sigurno ulazi u "Zadrugu 2" je i Mina Vrbaški, koju je publika upoznala nakon afere sa oženjenim Šakom Polumentom.

Mina je ušla u rijaliti kao devojka kojoj je oženjeni Šako Polumenta svojevremeno slao pozive i poruke golišav iz kreveta. Snimak "Nedostaješ" je Mina objavila na društvenim mrežama. Pevač je najavio tužbu, ali je od iste odustao kada se Mina izvinila i pokajala zbog onoga što je uradila.

foto: Printscreen Youtube

Minu su u rijalitiju više puta prozivali da se bavi prostitucijom, a ona je sama priznala da ima momke koji je finansiraju i shvataju njenu životnu situaciju. Pod tim terminom mislila je na to da njena porodica nema para. Svojevremeno je u rijalitiju priznala i da joj je tadašnji dečko davao 400 evra za stan.

foto: Youtube Printscreen

Skandal-devojka u rijalitiju je imala seks sa dvojicom - Đeksonom i Tomom. Zbog Đeksona je pravila i probleme, a nakon raskida je nastala čitava drama kada je htela da iseče vene.

Međutim, ni sa jednim nije ostala nakon rijalitija.

Zajedno sa Minom, kao učesnik druge po redu "Zadruge" ući će i njena majka, Ivana Vrbaški.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/