Foto: Promo

SAVRŠENO LETO NA BOŽANSTVENIM PLAŽAMA BLISKOG ISTOKA

Stars

Koliko puta ste poželeli da užvate na prelepim peščanim plažama dalekih destinacija i slušate umirujući šum talasa toplih mora? Sanjate o opuštanju u luksuznom smeštaju ili razgledanju velikih urbanih sredina u kojima na svakom koraku zastaje dah? Uz ponude turističke agencije „Travelland“ vaši snovi mogu postati java jer čarobne gradove Dohu i Dubai možete posetiti po veoma povoljnim cenama!

foto: Promo
foto: Promo

Za relativno kratko vreme od malog ribarskog naselja, Dubai se razvio u velelepni grad koji je postao sinonim za raskoš i luksuz. Ovaj dragulj bliskog istoka milione posetilaca privlači svojim perlepim dugim plažama sačinjenim od finog belog peska i čistim toplim morem.

foto: Promo
foto: Promo

Preko 300 sunčanih dana godišnje omogućava svakom ko se nađe u Dubaiju da iskusi čari leta opuštajući se na plaži ili oprobavajući se u nekim od sportova na vodi.

foto: Promo
foto: Promo

Oni koji uživaju u istraživanju velikih urbanih sredina mogu videti neke od najneverovatnijih građevina koje je ljudska ruka ikada stvorila ili pak posetiti luksuzne šoping molove u kojima šoping groznica nikad ne prestaje i još mnogo toga. Uz fenomenane ponude turističke agencije „Travelland“ možete provesti nezaboravan odmor u raskošnom Dubaiju po ceni već od 259€!

foto: Promo
foto: Promo

Prestonica Katara, najbogatije države sveta, ne zostaje za Dubaijem u svojoj turističkoj ponudi. Nakon otkrića nafte, i Doha se ubrzo razvila iz ribarskog sela u ogrman grad koji je postao pravi raj za turiste. Ova pustinjska oaza išarana oblakoderima sve veći broj posetilaca privlači kristalno čistim toplim morem i prelepim dugim peščanim plažama. Plaže su najlepše u svitanje kada mnogi mogu uživati u spektakularnim izlascima sunca. Ono što turiste privlači pored prelepih peščanih plaža jeste suk Vakif sa kaldmisanim ulicma koji čuva duh tradicije i na kome možete pazariti razne začine, proizvode domaće izrade i probati lokalne i specijalitete iz drugih krajeva sveta. Doha predstavlja prvi spoj tradicje i modernog načina života, a uz fantastične „Travellandove“ ponude možete je posetiti po ceni već od 289€!

foto: Promo

Tokom leta „Travelland“ organizuje svakodnevne polaske, a u ovim atraktivnim gradovima možte ostati 5, 6, 8 i 10 dana u nekom od hotela iz kategorije tri, četiri i pet zvezdica.

foto: Promo

Više informacijama o ovim ponudama možete pronaći na internet prezentaciji www.travelland.rs

Promo