Foto: Prva Printscreen

KOMŠIJE ZABRINUTE ZA BEZBEDNOST

OPASNO! PRIZOR NA ZVEZDARI KOJI LEDI KRV, BAJDINOM ULICOM ZASAD NEMOJTE PROLAZITI: Deo skele još visi sa zgrade posle noćašnjeg nevremena! (VIDEO)

Beograd
> 08:50h

BEOGRAD - Deo skele koja je pala posle noćašnjeg nevremena i jake oluje sa sa zgrade u izgradnji na Zvezdari, još visi sa ivice građevine.

Okolne kuće u tom delu Beograda i dalje su bez struje jer je deo skele koji se obrušio na ulicu noćas pokidao električne vodove.

foto: Damir Dervišagić

Naime, delove Beograda sinoć je zahvatilo olujno nevreme, kiša, grmljavina i jak severozapadni vetar, koji je napravio štetu širom prestonice.

foto: Prva Printscreen

Tako je na Zvezdari, na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Bajdine ulice, pala skela postavljena na zgradi.

Zgrada u izgradnji ima 8 spratova, a skela preti da padne na kuće koje se nalaze u blizini. Na terenu su još sinoć odmah izašli radnici EDB i policija.

- U trenutku se čuo strahovit udarac i zatreslo se kao da je zemljotres. Odmah sam izašla iz kuće, bila sam preplašena. Srećom, skela nije oštetila moju kuću već je jedan njen deo udario u ogradu.

foto: Prva Printscreen

Oštećen je i jedan automobil koji je u trenutku pada prolazio, ali vozač nije povređen, policija je uzela izjavu od njega. Inače, jedan deo skele je ostao da visi, nadamo se da neće i on pasti - kazala je za Kurir žena koja živi preko puta zgrade sa koje se urušila skela.

(Kurir.rs/Foto: Prva Printscreen)