Foto: Reuters

Budući saigrač Pajeu

ZVEZDIN NAJBOLJI IGRAČ ODLAZI U JEDNU OD NAJJAČIH LIGA EVROPE: Radonjić prodat Marseju tokom meča u Trnavi?! Crveno-belima stižu ogromne pare!

Francuski Olimpik iz Marseja ozbiljno je zagrizao za najboljeg igrača Crvene zvezde Nemanju Radonjića, a Kurir saznaje da je ta ponuda stigla odmah nakon što je talentovani igrač postigao odlučujući gol za crveno-bele u pobedi nad Spartakom u Trnavi!

Fudbal
> 19:06h

Klub sa juga Francuske spreman je da izdvoji čak 10 miliona evra, što je najbolja ponuda koja je stigla za Radonjića.

Oni ga vide kao idealno rešnje na levoj poziciji i procenjuju da bi bio odličan u tandemu sa njihovim najboljim igračem Dimitrijem Pajeom, koji igra na desnoj strani.

Podestimo da se prethodnih dana spekulisalo da bi reprezentativac Srbije mogao da ode u Sevilju, i da su Španci hteli da ga angažuju za devet miliona evra, što je do ove ponude Marseja bila najbolja opcija.

Kako sada stvari stoje, njegovi mečevi protiv Salcburga u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, bez obzira na to da li crveno-beli budu obezbedili učešće u tom takmičenju ili ne, biće poslednji u crveno-belom dresu. Taj uslov su postavili čelnici Zvezde i Olmimpik je prihvatio njihov predlog.

Radonjić je posle učešća na Svetskom prvenstvu ovg leta bio glavni adut Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dao je četiri gola, a onaj poslednji, protiv Trnave u produžecima, obezbedio je klubu novu finansijsku injekciju jer siguran plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Ovako je rasla Nemanjina vrednost Jun 2015. - 50.000 evra Maj 2016. - 350.000 evra Decembar 2017 - 300.000 evra Januar 2016. 2,5 miliona evra Maj 2018. - 6 miliona evra Avgust 2018. 10 miliona evra

Nemanja Radonjić Rođen: 15. februar 1996. Grad: Niš Bračni status: neoženjen Karijera Početak: Igrao za mlađe kategorije Medijane i Radničkog iz Niša Uspon: Prešao u Partizan 2010, ali je posle tri godine otišao u Konstancu, pa u Romu. Profi: Roma, na pozajmici u Čukaričkom, pa u Zvezdi Uspesi: Šampion Srbije

Milan Nastić

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: