Foto: Printscreen Youtube

stravično

ODBIJENI UDVARAČI PREBILI 5 DEVOJAKA U KLUBU U ŽENEVI: 6 Francuza ih šutiralo i gazilo, jednoj smrskali lobanju, BORE JOJ SE ZA ŽIVOT! (VIDEO)

Prošle srede grupa od šest muškaraca brutalno je pretukla pet devojaka starosti od 22 do 33 godine kada su oko pet ujutro izašle iz diskoteke "Petit Palas" u centru Ženeve. Jedna od devojaka je u komi i bore joj se za život, dok je druga teško popovređena

Planeta
> 11:00h

Prema priči svedoka jedan od napadača koga opisuju kao mišićavog i s aplavom kosom počeo je da se udvara devojci koja ga je odbila i krenula sa drugaricom da napusti kljub. Njih šestorica su ih tada krenula da ih vređaju, a onda su krenuli da ih udaraju i šutiraju. Svedoci kažu d asu ih brutalno šutirali i dok su onesvešćene ležale na zemlji. razbojnici su napali i devokle koje su pokušale da ih odbrane, a onda se razbežale pre nego što je stigla policija.

"Kada sam stigao, dočekao me je užasan prizor, devojke su ležale na zemlji. Jedna je imala otvoren prelom glave i bila je oblivena krvlju. Drugoj je lice bilo otečeno. Treća je ležala na zemlji, bez svesti", kaže Fris (50), šef najstarijeg kluba u Ženevi, koji je među prvima pritekao devojkama u pomoć.

Izbacivač Džek (35) kaže da ovako nešto još nije video:

"Iako radim na obezbeđenju, nisam navikao na ovakvo nasilje. Dotrčao sam kad sam čuo krike. Jedan od gostiju diskoteke, koji se predstavio kao Paul (25), kaže da su napadači još u diskoteci uznemiravali prvu žrtvu.

"Odvratno je kad neko tako reaguje na odbijanje", rekao je on.

Policija je uspela da identifikuje većinu nasilnika. Kako prenosi švajcarski "Blik", reč je o francuskim državljanima koji žive u mestu blizu švajcarske granice, pa je švajcarsko Savezno ministarstvo pravde zatražilo prenošenje postupka u nadležnost francuskih organa, kako bi se omogućilo njihovo proterivanje. Francuski istražni organi saopštili su da će objaviti kada osumnjičeni budu uhapšeni.

Kurir.rs/Blik

Foto printscreen Blik