Foto: 24 sata/Franjo Lepan, Privatna Arhiva

POGINUO NA TRCI

SUPRUGA TATJANA SKRHANA OD BOLA: Umrla nam je beba, sad je otišao i Ivan, a ćerkica ima tumor! JEZIVA TRAGEDIJA U HRVATSKOJ!

Šiškovci, malo selo nedaleko od Babine Grede, zavijeni su u crno jer je poginuo Ivan Knežević (33), otac petoro dece.

Hrvatska

Tragedija je njegovu porodicu zadesila na 13. moto-susretima u Županji za Dan grada Županje.

U delu Štrosmajerove ulice u subotu trebalo je da bude vožena trka ubrzanja na stazi dugoj 402 metra. Pre službenog dela trke učesnici su vozili pripremnu vožnju. Prema pričanju očevidaca, Knežević je odvozio zadanu stazu, ali se nije zaustavio na cilju. Velikom brzinom je probio zaštitnu ogradu, nastavio dalje i tek potom pao s motocikla, koji je svom silinom probio obližnji zid na stadionu RNK Sladorana.

foto: 24sata.hr/ Franjo Lepan

Nesrećni Ivan je podleteo pod automobil koji je dolazio iz smera Gradišta prema centru Županje. Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu, ali mu nije bilo spasa. Njegova supruga Tatjana (30), sva u suzama, još nije svesna šta se zaista dogodilo. Stalno grli svojih petoro dece.

"Govorili smo mu da ne ide, osećala sam da će se nešto dogoditi, a on mi je rekao da se ne brinem. Pre nego što je otišao, pravili smo planove za nedelju, planirali smo da sa decom idemo na bazen i da se spremimo se za odlazak na more. Pogodila nas je velika nesreća, a još se nismo oporavili ni od smrti naše najmlađe ćerke, koja je umrla pre dve godine s tek četiri meseca. Najmlađa ćerka (3) teško je bolesna, ima tumor na mozgu. Ne znam kako će se sve ovo završiti. Ivanovi roditelji su u velikoj tuzi, otišao je njihov sin jedinac. Njegovi otac i majka jako su teško primili tu strašnu vest. Jedna od blizankinja (9) zatvori se u sobu, uzme očevu fotografiju i plače. Našem najstarijem sinu (13) već nedostaje otac. Ne znam kako ćemo ovo preživeti", kroz plač je ispričala Tatjana za 24sata.hr.

foto: 24sata.hr/ Privatni album

Organizator susreta, Moto klub iz Županje, otkazao je takmičenje.

"Stalno neko dolazi na motoru da nam izjavi saučešće, ponudi nam pomoć. Kad sam ih videla na motorima, prošli su me trnci. Čim čujem zvuk motora izlazim nadajući se da je to Ivan. Jer jedan deo mene mi govori da je to Ivan, ali nije on niti njegov motocikl", kaže kroz suze Tatjana Knežević.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: 24sata.hr/ Franjo Lepan/ Privatni album