Foto: Promo

SAČUVAJTE ZDRAVLJE POD KLIMOM: Usmerivač vaduha za klimu na VELIKOM SNIŽENJU (ultralako montiranje)

Žena

Iako je napolju jako toplo, duvanje hladnog vazduha iz klime se na vaše zdravlje vrlo negativno može odraziti. Naročito ako je u pitanju mala prostorija u kojoj sedite veći deo dana. Pogledajte OVDE koliko u ovakvim situacijama ovo krilo za usmervanje može da vam znači!

Usmerivač vazduha za klimu je sjajno rešenje naročito za one manje kancelarije gde klima jednostavno mora da bude uključena, a gde su zaposleni direktno izloženi hladnom vazduhu zbog kojeg imaju bolove u leđima i vratu. Kako biste sačuvali zdravlje, a kako zarad toga ipak ne biste trpeli ni visoku temperaturu, ovaj usmerivač će vam pomoći da rashladite prostoriju, a da vazduh usmerite tako da ni u kog ne duva. Postavlja se ultrajednostavno, a sad je na LETNJEM POPUSTU – SAMO 1.490 din pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!

foto: Promo

Usmerivač može da bude dugačak 50cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

Direktna izloženost vazduhu iz klime nije dobra ni kada je grejanje u pitanju, jer to znatno može uticati na suvoću kože. Zato je super korisno imati ovaj usmerivač ne samo za tople dane, već i za zimski period kada klimu koristite kako biste zagrejali prostor.

Iskoristite LETNJE SNIŽENJE i poručite svoj usmerivač vazduha za klimu po SUPER CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

(Promo tekst - Foto: Promo)