Foto: Facebook

udes koji je odneo ljubav i mladost!

MILOŠ JE POGINUO, A SNEŽANA JE 36 DANA U KOMI: Nova odluka suda u slučaju Crnogorke koja je pokosila verenike iz Srbije u Bečićima!

Crna Hronika
> 17:47h

Više od mesec dana je prošlo otkad je u Bečićima u saobraćajnoj nesreći poginuo Miloš Vukomanović (25), dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) teško povređena.

Nesreća se dogodila kada su se Miloš i Snežana vraćali sa posla iz hotela u Bečićima. Bili su u uniformama kompanije i kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća, koju je izazvala Emina Adrović (30) iz Budve.

Emini Adrović tada je određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba, dok je druga teško povređena.

foto: Printscreen/Facebook

Kako je pritvor od 30 dana istekao, iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru su rekli da se Emina Adrović i dalje nalazi u zatvoru.

- Obaveštavamo vas da je ovo Tužilaštvo dana 15.08.2018. godine, podiglo Optužnicu protiv E.A. iz Budve, zbog navedene saobraćajne nezgode i dostavilo Osnovnom sudu u Kotoru radi kontrole i potvrđivanja. Pritvor je istoj Osnovni sud u Kotoru produžio nakon podizanja Optužnice - rekli su iz kotorskog tužilaštva.

Verenici su navodno pokušavali da pređu ulicu na pešačkom prelazu, koji više nije u funkciji, kada je na njih iz pravca Budve naletelo Eminino vozilo.

Preživela Snežana Rudinac nalazi se već 36 dana u bolnici u komi, a njeno stanje je nakon zadobijenih povreda veoma teško.

U saobraćajnoj nesreći zadobila je povredu glave, potkolenice, natkolenice i grudnog koša i zbog tih povreda se nalazi još uvek u komi, iako se početkom avgusta probudila na tren i pitala za verenika.

Kurir.rs/Srbijadanas