icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Youtube Printscreen

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Prevrnuo se auto na Petlovom brdu, povređena i devojčica (6)! U 4 nesreće 6 povređenih

Lekarima su se tokom noći najviše za pomoć javljali pacijenti koji su se žalili na temperaturu i dijareju

Objavljeno: 22.08.2018. 07:19h

 

BEOGRAD - Šest osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.


 

U udesu u 19.11 u Ustaničkoj ulici, povređena je jedna osoba koja je zbrinuta, ali je odbila transport u zdravstvenu ustanovu, rekao je saradnik za komunikaciju u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

 

Drugi udes u 21 desio se u ulici Krajiške divizije, nedaleko od okretnice autobusa, a povrede su zadobila dva muškarca starosti od oko 50 i 80 godina, i žensko dete od oko 6 godina. Svi su zadobili povrede glave, zbrinuti su i prevezeni u Urgentni centar.

 

Do nezgode je došlo i na putu za Avalski toranj, u 22.23, a povređen je muškarac starosti oko 22 godine koji je prevezen u Urgentni.

 

Saobraćajna nesreća desila se i u 01.31 na Plavom mostu, u kojoj je povređen muškarac starosti od oko 20 godina, koji ima otvorenu povredu glave i kičme i koji je prevezen u Urgentni.

 

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 104 intervencije od čega 21 na javnom mestu. Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je intervenisala 144 puta, od čega 43 puta na javnom mestu, a dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno 18 lica, rekao je Lutovac.

 

Lekarima su se tokom noći najviše za pomoć javljali pacijenti koji su se žalili na temperaturu i dijareju.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Youtube Printscreen)

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!