Foto: Starsport©, Dado Đilas

PUCA NA SVE STRANE

HAOS! OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA MUNDIJALA: Luka Milivojević je u Rusiji POKUŠAO DA IZAZOVE PUČ! Selektor Krstajić SPREMA OSVETU!

Selektor Srbije Mladen Krstajić u podne saopštava spisak igrača za Ligu nacija. Orlovi će u septembarskim okršajima igrati u Litvaniji i na stadionu Partizana protiv Rumunije.

Fudbal
> 13:02h

Izvesno je, međutim, da na spisku od reprezentativaca koji su učestvovali na Mundijalu neće biti Luke Milivojevića, rekordera Branislava Ivanovića ,Antonija Rukavine, kao ni golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

I dok su Ivanović i Rukavina završili reprezentativnu karijeru, Milivojevića neće biti među "izabranima" jer je posle meča sa Brazilom u poslednjem kolu SP izneo primedbe na račun rada selektora Krstajića.

foto: Starsport©

Šta stoji iza cele pozadine, objasnio je pomoćnik vođe nacionalnog tima Milan Obradović.

- Tokom prvenstva u Rusiji bilo je brojnih pokušaja da fudbalski menadžer Fali Ramadani preuzme "brigu" o nekoliko reprezentativaca iz nacionalnog tima i u tome je imao veliku podršku svog igrača Luke Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspelo, išli su toliko daleko u svemu da su hteli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila - otkrio je Obradović.

foto: AP

Proslavljeni reprezentativac tvrdi da je Milivojević odlučio da napadne Krstajića, da bi ispalo da je zbog tih izjava sklonjen iz tima, a ne zbog onoga što je radio u Rusiji.

- Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka Milivojević nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana pre objave spiska selektora Krstajića za predstojeće utakmice u Ligi nacija? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava - jasan je Obradović.

foto: EPA/MARTIN DIVISEK

Pomoćnik selektora je uveren da Ramadani i Milivojević i dalje žele da destabilizuju reprezentaciju Srbije.

- Ubeđen sam da nije slučajno da se Luka Milivojević baš sad oglasio i da je ovo samo još jedan u nizu pokušaja Falija Ramadanija da se destabilizuje reprezentacija Srbije. On to radi jer mu nije dozvoljeno da radi šta god poželi i sa kim god hoće - rekao je Obradović.

Kurir sport/Informer

Foto: Starsport, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: