Foto: Promo

Letnja škola za nastavnike

SAMO ZA NASTAVNIKE: Idealna prilika za profesionalni napredak zaposlenih u obrazovanju

Edukacija

Radionice Letnje škole za nastavnike 2018, koje se održavaju od 27. do 31. avgusta 2018. u prostorijama Instituta za moderno obrazovanje u Beogradu, idealna su prilika za sve nastavnike i profesore da osavremene svoja znanja i veštine koje će im omogućiti veće šanse za profesionalni napredak.

Letnja škola za nastavnike 2018, pored korisnih znanja, donosi učesnicima i 30 bodova neformalnog stručnog usavršavanja, kao i zvanični sertifikat Centra za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje. Radionice su namenjene svima zaposlenima u obrazovanju koji na vreme obezbede svoje mesto popunjavanjem prijave.

Korisne radionice – za kvalitetniju nastavu i uspešniju karijeru

Plan i program Letnje škole za nastavnike 2018 osmišljen je tako da pokriva širok spektar tema – od upotrebe najmodernijih tehnologija u obrazovanju do upoznavanja sa socioemocionalnim kompetencijama nastavnika.

Radionice se održavaju u malim grupama svakog radnog dana od 14 do 19 časova u prostorijama Instituta (u Beograđanki, Masarikova 5 – ulaz iz Kralja Milana). Na njima će prisutni imati priliku da savladaju rad sa Google alatima i brojnim aplikacijama za primenu informaciono-komunikacione tehnologije u nastavi, da upoznaju koncept pametne učionice, da nauče kako da koriste razna tehnološka rešenja na predavanjima i još mnogo toga.

Stečena znanja će vam omogućiti da modernizujete svoja predavanja i učenicima olakšate dalje obrazovanje, ali i da ostvarite napredak u karijeri.

Detaljne informacije o radionicama i kompletnoj Letnjoj školi za nastavnike možete saznati putem ovog linka ili pozivom na broj 011/40-11-260.

Postanite deo pedagoške elite

Organizator Letnje škole za nastavnike 2018 je Centar za stručno usavršavanje pri Institutu za moderno obrazovanje, čija je misija upravo edukacija sadašnjih i budućih zaposlenih u obrazovanju, kao i promocija najsavremenijih obrazovnih tehnologija. Svi koji se prijave za pomenute radionice radiće u najmodernije opremljenim prostorima sa stručnim predavačima. Iskoristite priliku da postanete uspešniji nastavnik.

Broj slobodnih mesta za radionice Letnje škole za nastavnike je strogo ograničen, zato požurite i prijavite se što pre i postanite deo pedagoške elite.

(Promo tekst - Foto: Promo)