Foto: T.S.

blokada ulica

ZATVORENE CENTRALNE ULICE U VRANJU: Održava se važna gradska manifestacija, a evo o čemu je reč (FOTO)

Srbija
> 15:50h

Policijska uprava Vranje saopštila je da će povodom manifestacije „Dani Vranja“ u Vranju, od 22. do 26. avgusta ove godine, u vremenu od 18 do 01 sat posle ponoći za saobraćaj biti zatvorene centralne gradske ulice.

Saobraćaj će biti zatvoren u Beogradskoj ulici iz pravca ulica Kralja Stefana Prvovenčanog i Bore Stankovića, kao i u ulici 29. novembar iz pravca ulice Ive Lole Ribara.

foto: T.S.

Na mestima za zatvaranje saobraćaja biće prisutni saobraćajni policijski službenici koji će regulisati normalno odvijanje saobraćaja uz postavljene privremeno saobraćajne signalizacije. Policijska uprava u Vranju apeluje na sve vozače da poštuju zabranu saobraćaja u navedenim ulicama.

foto: T.S.

Prvog dana „Dana Vranja“ na gradskom šetalištu otvoren je salon knjiga, etno sajam i izložbe duboreza učenika Tehničke škole u Vranju. Etno sajam će trajati koliko i Dani Vranja, do 26. avgusta, a salon knjiga do 2. septembra.

foto: T.S.

Na etno sajmu je prema rečima nadležnih ukupno 35 izlagača, iz gotovo čitave zemlje, ali i iz Pčinjskog okruga. Prvog dana manifestacije centralnim ulicama grada, planiran je defile folklornih ansambala i trubačkih orkestara, koji će nakon toga nastupiti na centralnoj bini ispred Galerije Narodnog muzeja.

foto: T.S.

(Kurir.rs/T.S.)