icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: MUP Srbije

unapređenje položaja pripadnika MUP

MINISTAR STEFANOVIĆ OBIŠAO POLICIJSKU STANICU U MAJDANPEKU: Želimo da policajci imaju bolje uslove za rad! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.2018. 18:16h

 

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu u Majdanpeku i poručio da će akcenat Ministarstva u ovoj i sledećoj godini biti na popravljanju uslova rada policijskih službenika u ovoj stanici, kako bi njihov rad bio još efikasniji.


 

„Naš zadatak je da utvrdimo šta to Ministarstvo unutrašnjih poslova može da nabavi od nove opreme i tehnike za pripadnike policije. Želimo da budu bolje zaštićeni, ali i da sa novim sredstvima i vozilima bolje štite javni red i mir, smanje broj krivičnih dela i da građani osećaju veću bezbednost“, istakao je Stefanović.

 

Ministar je precizirao da će akcenat Ministarstva unutrašnjih poslova u narednom periodu biti na poboljšanju materijalno-tehničkih uslova, nabavci nove tehnike i vozila, ali i uređenju prostora.

 

FOTO: MUP Srbije
FOTO: MUP Srbije
FOTO: MUP Srbije
FOTO: MUP Srbije
FOTO: MUP Srbije
FOTO: MUP Srbije

 

„Želimo da i građani vide da policajci imaju bolje uslove za rad i da imaju bolju tehniku kojom mogu da izađu u susret svih zahtevima i pravima koje građani ostvaruju u Ministarstvu unutrašnjih poslova“, rekao je Stefanović. Ministar je istakao da će u nastavku posete Majdanpeku razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave o tome kako zajedno mogu da utiču na povećanje bezbednosti u ovom mestu.

 

„Sinergija i dobra saradnja između lokalne samouprave i policije može da
dovede do boljeg stanja bezbednosti, smanjivanja broja krivičnih dela i
povećanja osećaja sigurnosti kod građana“, zaključio je Stefanović.

 

 

Kurir.rs

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!