Foto: Promo

UPOZNAJTE SICILIJU SA BELVI TRAVELOM! Najintrigantnije ostrvo Mediterana po najpovoljnijim cenama!

PAKET ZA DVE OSOBE:Polazak: 27. avgusta - direktan čarter let, 10 polupansiona u hotelu sa 3* po ceni 799€!

Društvo

Dodatnih 10% popusta na smeštaj do kraja sezone. *Popust ne važi za specijalne ponude.

Odmor na jednom od najlepših mediteranskih ostrva Siciliji može još danas postati stvrnost! Iskoristite specijalnu ponudu „PAKET ZA DVE OSOBE“ u turističkoj agenciji Belvi Travel i već 27. avgusta otputujete na odmor sa dragom osobom po super ceni. Paket uključuje direktan čarter let, 10 polupansiona u hotelu sa 3* po ceni 799€! Cena je za dve osobe!

foto: Promo

Sicilija je apsolutno posebna. Ostrvo smešteno na tri mora, raskršće je tri kulture i tri sveta što je čini jedinstvenom destinacijom za odmor ali i više od toga.

Obilazak antičkih hramova, rimskih vila, poseta impozantnim crkvama rađenim po uzoru na vizantijsku školu, dočaraće duh raskršća tri civilizacije, a ljubitelji filmske umetnosti svoje zadovoljstvo doživeće ispijajući čašu vina na terasi bara „Vitelli“, na kojoj je snimljen deo filma Kum ili uz intrigantne priče o čuvenoj sicilijanskoj mafiji. Svakako ne treba izostaviti predivan gradić Sirakuzu, mesto rođenja velikog matematičara Arhimeda. Svako ko dođe na Siciliju zaželeće i da posetiti Taorminu, čarobno istorijsko mestašce u kojem se svakog leta održava čuveni letnji festival. Mala čarolija Taormine je i bogata ponuda atraktivnih restorana i barova. Jedna od najpoznatijih lokacija na Siciliji definitivno je vulkan Etna, najstariji aktivni vulkan u Evropi.

Tu je i Katanija u kojoj možete lepo i šopingovati, ali i srediti utiske posle obilaska gradova jugoistočne Sicilije.

Za one koji sebe smatraju ljubiteljima vina odlazak u Marsalu biće istinski doživljaj. Degustacija čuvenog vina ovog kraja uz ručak biće nešto čega će se zauvek sećati. Na Siciliji, dakle, imate puno toga da vidite ali u mnogo čemu i da uživite.

SPECIJALNA PONUDA „PAKET ZA DVE OSOBE“

Hotel Albatros 3* Letojanni

Položaj hotela: hotel je smešten na samoj peščanoj plaži Letojanija i preporučuje se onima koji su u potrazi za mirnim odmorom i kupanjem. Plaža je dugačka nekoliko kilometara i ima svoje javne delove koji se ne plaćaju, kao i privatizovana lida gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke. Od Taormine je udaljen oko 5 km.

Hotelski sadržaj: hotel poseduje privatni deo plaže sa suncobranima i ležaljkama čije se korišćenje doplaćuje, bar i restoran sa terasom, na kojoj se ponekad služi večera, besplatan Wi-Fi internet dostupan u hotelskom lobiju, sef boksove na recepciji (uz doplatu), lift, TV salu.

Sobe: hotel raspolaže sa 77 soba koje poseduju klima uređaj, TV, telefon, mini frižider (na upit uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.

Usluga: polupansion, doručak - buffet servis (samoposluživanje), večera - izbor više jela iz menija.

SPECIJALNA PONUDA: 27. avgust – hotel (polupansion) + avionski prevoz + din. deo 799€. Cena za 2 osobe!

Hotel Porto Azzurro 3*, Giardini Naxos

Položaj hotela: ovaj mali porodični hotel, tradicionalne usluge u kombinaciji sa lokalnim šarmom, smešten je na promenadi zaliva Naxos, samo nekoliko metara od gradskog arheološkog muzeja i 300m od peskovitog dela plaže. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice ručno izrađenih predmeta i suvenira.

Hotelski sadržaj: hotel je potpuno renovin, poseduje restoran, lobi, bar, wi-fi internet, sef boksove na recepciji, parking.

Sobe: svaka poseduju klima uređaj (uključen u cenu), telefon, LCD TV sa sateletskim kanalima, wi-fi internet, kupatilo i balkon. Pojedine sobe su sa pogledom na more.

Usluga: polupansion, doručak - buffet servis (samoposluživanje), večera - izbor više jela iz menija.

SPECIJALNA PONUDA: 27. avgust – hotel (polupansion) + avionski prevoz + din. deo 899€. Cena za 2 osobe!

foto: Promo

Hotel Alexander 3* Giardini Naxos

Položaj hotela: ovaj mali porodični hotel okružen vrtom, nalazi se u srcu zone Rekanati Đardini Naksosa, pruža mogućnost prijatnog aktivnog odmora. Udaljen je 50 m od privatne plaže sa suncobranima i ležaljkama i oko 100 m od brojnih restorana, barova, suvenirnica, kao i autobuske stanice, odakle se svakih pola sata možete uputiti ka Taormini ili Kataniji. Hotelski sadržaj: hotel poseduje bazen sa suncobranima i ležaljkama, restoran, bar, lobi sa TV salonom, sef boksove na recepciji (uz doplatu), lift, besplatan Wi-Fi u hotelskom lobiju, parking (uz doplatu). Sobe: svaka soba poseduje klima uređaj (uključen u cenu), TV, telefon, sef, mini frižider, wi-fi internet, kupatilo, fen u kupatilu i balkon. Usluga: polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

SPECIJALNA PONUDA: 27. avgust – hotel (polupansion) + avionski prevoz + din. deo 899€. Cena za 2 osobe!

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs, ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta.

Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011 32 23 300

(Promo tekst - Foto: Promo)