Foto: Profimedia

bizarno

NAJVEĆE GRUDI VELIKE BRITANIJE: Manekenka (26) iskeširala 44.000 evra za operacije, a planira da izvadi REBRA! (FOTO)

Lepota je prolazna Niki Valentina Rouz na operacije za raskošno poprsje dosad potrošila čak 40.000 funti.

Ludi svet
Lepota je u očima posmatrača... Manekenka Niki Valentina Rouzfoto: Profimedia

LONDON - Britanska manekenka Niki Valentina Rose (26) toliko je opterećena veličinom da je ponosna zbog toga što je vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji!

Ona je do sada na operacije za raskošno poprsje potrošila čak 40.000 funti (oko 44.380 evra).

Ponekad joj smetaju

Niki trenutno ima grudi veličine 34NN po britanskim merama. Ona je pri poslednjoj operaciji u svaku od dojki ubrizgala po 5.000 kubika silikona i svaka je teška po 8,8 kilograma!

- Presrećna sam zbog svojih velikih grudi. To je nešto što sam želela od kada sam bila tinejdžerka. Imam najveće grudi u zemlji. Fascinirana sam velikim grudima - kaže Niki Rouz, koja tvrdi da će izvaditi par rebara kako bi još više mogla da povećava grudi.

SVE NJENE OPERACIJE

Povećanje grudi 40.000 funti (oko 44.000 evra) Tri operacije nosa 20.000 funti (oko 22.000 evra) 15 korekcija usana 8.000 funti (8.800 evra) Ukupno: 68.000 funti (oko 75.000 evra)

Ipak, kaže da joj ponekad ovolike grudi smetaju:

- Nekad imam problema s njima, uglavnom u vožnji ili kad brijem pazuh. Uglavnom spavam na stomaku i ležim na njima. To je opuštajuće. One su kao veliki jastuk koji je uvek ispod mene. Kad legnem na leđa, preteške su i ne mogu da dišem.

Niki ističe i da je zbog svojih oblina uvek primećena gde god da se pojavi.

Upozorenje doktora

- Dobijam brojne reakcije gde god da se pojavim. Neke baš i nisu lepe, ali važno je da imam mnogo više samopouzdanja od kada sam ih povećala. Neki prijatelji su zabrinuti za moje zdravlje, a drugi su srećni jer sam i ja srećna. Stranci su uglavnom šokirani jer nikad ranije nisu videli ovako velike grudi i svi žele da se fotografišu sa mnom.

Nekad je izgledala normalno... Niki pre operacijafoto: Profimedia

Manekenka kaže da je dobila upozorenja od doktora da njeno telo ne može dugo da izdrži tako veliko opterećenje i da mora da vežba leđne mišiće.

- Doktori su mi rekli da ću početi vrlo brzo da se umaram i da ću postati lenja. To će dovesti do gojenja i više neću biti u top formi.

Kurir.rs