Foto: Dado Đilas, Saša Pavlić

SKANDAL DRMA TABOR ORLOVA

ŠOKANTNE ISPOVESTI SRPSKIH FUDBALERA: Nuđeno nam mesto u reprezentaciji ako pređemo kod OVOG albanskog menadžera

Haos u fudbalskoj reprezentaciji Srbije! Pre i za vreme Svetskog prvenstva pokušan je puč, koji nije uspeo, ali prašina se još dugo neće sleći.

Fudbal
> 18:18h

Milan Obradović, pomoćnik selektora Mladena Krstajića, izjavio je nedavno da je albanski menadžer Falji Ramadani preko Luke Milivojevića pokušao da vrbuje pojedine reprezentativce, obećavajući im mesto u timu ukoliko potpišu za njegovu agenciju.

Tome u prilog govore i izjave dvojice srpskih fudbalera, od kojih je jedan bio među "orlovima" na Svetskom prvenstvu, ali nije igrao - Predrag Rajković, dok Saša Lukić nije ni putovao u Rusiju.

foto: Dado Đilas

Obojica tvrde da su ponude odbili.

"Ni najmanje mi nije prijatno da pričam o tome i za ostale ne znam, ali da, meni je posredstvom jednog od reprezentativaca nuđeno da pređem kod Falija Ramadanija i da će mi to garantovati mesto na Svetskom prvenstvu. A da bi u suprotnom bio u problemu za spisak. Nisam hteo to da prihvatim. Znam da vas interesuje ko je to i slično, ali o tome ne mogu trenutno da govorim", rekao je Rajković, golman Makabija iz Tel Aviva.

foto: EPA/KAI FOERSTERLING

U istoj poziciji, kako sam priznaje, našao se i Lukić.

"Rečeno mi je da se ne brinem za mesto u timu ako potpišem za Ramadanija. Odbio sam. I to je sve što mogu da vam kažem na ovu temu", rekao je Lukić, fudbaler Torina.

Podsetimo, Krstajić nije zvao Milivojevića za predstojeće okupljanje "orlova" za start u Ligi nacija, niti se oglašavao po pitanju pokušaja puča.

(Telegraf.rs/Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: