Foto: Printskrin

Rovari po reprezentaciji, ne poštuje Srbiju

RADI U SRBIJI, A PLAĆA HAŠIMU TAČIJU: FSS odlučio da sa Falijem Ramadanijem raskrsti za sva vremena!

Ime i kapital napravio od biznisa sa srpskim fudbalerima, u Prištini ne posluje, ali na svom sajtu ističe zastavu tzv Kosova

Fudbal

Decenijama traje erozija srpskog fudbala, ali je tom propadanju dodatno ubrzanje dala pojava Albanca Abdilgafara Falija Ramadanija u naše najjače klubove.

U početku je on bio samo menadžer albanskog porekla, koji odvodi talentovanu i golobradu decu iz Srbije na zapad, da bi sada počeo svesno da iritira kompletnu srpsku javnost svakim svojim potezom.

U petak smo u neverici čitali ispovest Predraga Rajkovića i Saše Lukića o Ramadanijevim ucenama kako bi došao do prava o hjihovom zastupanju, a drugi šok od Lian sporta dogodi se odlaskom na stranicu nemačkog Transfermarkta gde agencija ovog Albanca predstavlja Valona Bahramija i Mergima Bajramija sa zastavama Švajcarske i nepriznatog Kosova.

foto: Starsport©

Ovaj detalj je samo deo mozaika iz kojeg se može naslutiti tačnost priče o albanskom menadžeru kao finansijeru službi tzv. države na jugu Srbije.

"Dara je odavno prevršila meru". FSS će naložiti potencijalnim kandidatima za dres reprezentacije da napuste Ramadanijev Lian sport ukoliko žele da zadrže status u nacionalnom timu, dok će državni organi nastaviti da ispituju sve poslove beogradskog ogranka ove firme kojim rukovodi Nikola Damjanac.

Akcija SBPOK u Lian sportu

Podsećanja radi, 2012. godine pravosudni organi Nemačke i Srbije pokrenule su sinhronizovanu istragu o poslovanju Ramadanija u dve zemlje. U tu svrhu su pripadnici SBPOK zaplenili dokumentaciju iz beogradske kandelarije, ali kasnije nije objavljeno dokle se došlo sa ispitivanjem i šta je pronađeno u akciji.

Nemci i danas u medijima ističu povezanost Ramadanija sa kriminalnim klanom braće Osmani, koji funkcioniše u Hamburgu i značajni su finansijeri političara u Prištini.

Kurir sport