Foto: AP

NE STAJU

GOLEADA PRINČEVA: Nejmar i drugari pregazili Anžer za novu pobedu u prvenstvu (VIDEO)

Fudbaleri Pari sen Žermena pobedili su Anžer sa 3:1, u trećem kolu francuske Lige jedan, a trio Nejmar, Kilijan Mbape i Edinson Kavani bili su najzaslužiniji za trijumf.

Fudbal
> 09:31h

Kavani je na asistenciju Nejmara u 12. minutu doveo PSŽ do prednosti, ali je 10 minuta kasnije Toma Manžani iz jedanaesterca doneo izjednačenje Anžeru.

Večeras se igra najveći derbi Belgije Briž - Anderleht. Gosti su silovito ušli u prvenstvo i žele da pokažu Brižu da su spremni da mu uzmu titulu, pa kvota na dvojku od 3,80 deluje primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Briž - Anderleht.

PSŽ je ipak početkom drugog poluvremena, odnosno u 51. minutu, ponovo stigao do prednosti, a ovaj put Mbape je postigao svoj treći gol u sezoni. On je na daljoj stativi iskoristio dobar centaršut Anhela di Marije i glavom zatresao mrežu gostiju.

Najbolji mladi fudbaler na svetu, 19-godišnji Mbape je potom kombinovao sa Adrijenom Rabioom i upisao asistenciju kada je u 66. minutu uposlio Nejmara, koji je imao lak zadatak da postavi konačnih 3:1.

PSŽ je prvi s maksimalnim učinkom iz tri utakmice, dok je Anžer poslednji, 20, bez bodova.

Kurir sport/beta

Foto: AP