Foto: Starsport©

crveno-beli najbolji u tri parametra

BROJKE NE LAŽU! Crvena zvezda je NAJOPASNIJA u Evropi!

Crvena zvezda je u tri statistička parametra najbolja u dosadašnjem toku kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal
> 13:25h

Verovali ili ne, Zvezda je od svih timova koji su se našli u kvalifikacijama naviše puta pokušala da ugrozi gol rivala.

Fudbaleri Zvezde su do sada na sedam utakmica kvalifikacija za elitno takmičenje uputili 102 udarca ka golu rivala, što je gotovo 15 po meču. Ukupno, čak 10 više od Astane, a onda slede Seltik (88), Ajaks (74) i Škendija (71). Od ta 102 udarca je 38 išlo u okvir gola i prema ovom parametru je šampion Srbije prvi. Prate ga opet Ajaks sa 36 i Seltik sa jednim manje, Astana je na stala na 31 i peti je Malme sa 28. Zvezda je na vrhu i što se tiče broja izvedenih kornera - imala ih je 46, odnosno skoro sedam po utakmici. Seltik je na 37 udaraca iz ugla, Legija na 36, Karabag na 34 i Ludogorec na dva manje.

Bliži se meč decenije za Zvezdu. Kvota da tim Vladana Milojevića u sredu neće izgubiti u Salcburgu (dupla šansa X2) je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Salcburg - Zvezda.

Zvezda je u samom vrhu i po broju postignutih golova. 10 puta su fudbaleri trenera Milojevića uspeli da zatresu mrežu rivala. Ispred su samo Seltik i Dinamo Zagreb sa po pogotkom više, odnosno Ajakas sa 13 golova.

U sredu u Salcburgu crveno-beli igraju revanš plej-ofa Lige šampiona posle beogradskih 0:0.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: