Foto: AP

borba za ligu evrope

FUDBALERI PARTIZANA PUCAJU OD OPTIMIZMA! Nikolić i Pantić: Možemo da se nosimo sa Bešiktašom!

Fudbaleri Partizana Nemanja Nikolić i Danilo Pantić, strelci u pobedi nad Mačvom (3:1) u Šapcu, poručili su da je napravljena prava uvertira pred revanš u Istanbulu protiv Bešiktaša.

Fudbal
> 13:14h

"Presrećan sam zbog sva tri boda, a i ovog mog gola u dresu Partizana jer sam propustio sigurno 10, 11 utakmica zbog povrede kolena. Gol mi je kao i svakom napadaču veoma važan za samopouzdanje. Nadam se da ću nastaviti u tom ritmu", rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima Partizan sa puno optimizma ide na revanš Bešiktašu u borbi za Ligu Evrope.

"Očekuje nas veoma teška utakmica, ali smo pokazali u Beogradu da možemo i umemo da se nosimo sa jakim protivnicima", dodao je Nikolić.

Danilo Pantić, koji je svojim golom doneo preokret protiv Mačve, rekao je da je protivnik ušao jako bez ikakvog respekta, ali da je Partizan dominirao tokom cele utakmice.

"Teška utakmica sa puno duela. Gol posle penala je pokvario utisak prvog poluvremena. Bilo je veoma teško za igru, protivnik je pravio faulove i prekidao napade u ranoj fazi", kazao je Pantić i dodao da im je trener Zoran Mirković ukazao na greške iz prvog poluvremena i da su ih u drugom ispravili.

Vezni igrač crno-belih pogodak iz slobodnog udarca posvetio je kompletnoj ekipi.

"Volim bitne golove da proslavljam sa saigračima jer samo mi znamo koliko nam znači svaki gol i pobeda. Ovo je veoma bitan gol za mene, mnogo sam ga želeo u tom trenutku", zaključio je Pantić.

Revanš meč Bešiktaš - Partizan igra se u četvrtak od 20 sati u Istanbulu.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: