Foto: Dragana Udovičić

nesreća u saobraćaju

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U VRANJU: Jedan vozač teško povređen

Srbija
> 12:40h

U sudaru audija i ascone Vranjanac zadobio teške telesne povrede

N.P. (29) iz Vranja zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu u tom gradu.

U PU Vranje navode da se saobraćajna nezgoda dogodila posle 21 čas na raskrsnici Maričke i ulice Strahinjića Bana.

U nezgodi su učestvovali „audi 80“ vranjskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.L. (23) iz okoline Vranja i „opel ascona“ takođe vranjskih registarskih oznaka kojim je upravljao N.P. (29) iz Vranja. Tom prilikom vozač „opel ascone” zadobio je teške telesne povrede.

Lekarska pomoć mu je ukazana u ZC u Vranju. Uviđaj su izvršili saobraćajni policijski službenici po ovlašćenju zamenik tužioca OJT u Vranju. Protiv vozača “opel ascone” koji je zadobio teške telesne povrede biće podneta prekršajna prijava iz oblasti bezbednosti saobraćaja, navode u policiji.

Na području Policijske uprave u Vranju prethodnog vikenda registrovano je pet saobraćajnih nezgoda. Dve osobe su zadobile teške telesne povrede.Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su tri osobe.

Registrovana su četiri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru-narušavanje javnog reda i mira izvođenjem muzičkih sadržaja, nepristojno drsko i bezobzirno ponašanje, vršenje nasilja nad drugim i tuča u grupi, saopštila je policija.

(Kurir.rs/T.S.)