icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Ministarstvo Građevinarstva Saobraćaja I Infrastrukture

sastanak

MIHAJLOVIĆEVA SA IZVOĐAČIMA NA KORIDORU 10: Vodite računa šta radite, držite se rokova koje ste dali

Objavljeno: 27.08.2018. 15:06h

 

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, danas je upozorila sve učesnike u izgradnji deonice južnog kraka drumskog Koridora 10, od Srpske kuće do Levosoja, da "vode računa šta rade", da radove moraju da izvedu u najvećem kvalitetu i da od svih očekuje da se drže rokova koje su dali.


 

foto: Ministarstvo Građevinarstva Saobraćaja I Infrastrukture

 

"Država je dala svu moguću podršku za realizaciju ovog projekta, zaključen je i novi ugovor, i sada od izvođača i investitora očekujemo da završe svoj deo posla. U septembru ćemo imati još jedan sastanak u istom sastavu, na kome će se videti da li se pridržavate dogovorenog", istakla je Mihajlovićeva u razgovoru sa predstavnicima investitora, nadzora, projektanata i izvođača radova.

 

 

Razgovoru su prisustvovali direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak, predstavnici "Koridora Srbije", koji su nadzor na ovoj deonici, predstavnici Saobraćajnog instituta CIP, kao i projektanti i članovi konzorcijuma koji izvode radove - "Srbija autoput" i "Ratko Mitrović".

 

Svi oni su potpredsednici Mihajlović izneli procenu da će svi radovi biti završeni u roku, kao i da će prvo završiti trasu auto-puta kako bi deonica mogla da se pusti u saobraćaj do oktobra, saopšteno je iz Kabineta potpredsednice Vlade.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture)