Foto: Printscreen YT

Skandalozno

DVE TONE DROGE U PAKETIMA SA LOGOM PUTINOVE PARTIJE: Brazilski narko-bosovi se sakrili iza RUSKE TROBOJKE! Ipak, izgubili 100.000.000 DOLARA! Odgovor RUSA JE SVE ZAPANJIO! (VIDEO)

Belgijska policija otkrila je kapitalnu pošiljku kokaina, ali ono što je neobično je to što je droga na paketima imala nalepnice identične kao logo stranke Ujedinjene Rusije.

Planeta

Gotovo dve tone kokaine bilo je sakriveno u 3 kontejnera na brodu koji je iz Brazila uplovio u luku Gent.

Droga je bila spakovana u 1.900 "cigala", a na nekima od njih bio je repoznatljivi logo sa belim medvedom ispod ruske trobojke.

U vladajućoj stranci u Rusiji ističu da su zbunjeni činjenicom da su južnoamerički narko-bosovi odlučili da svoju pošiljku obeleže baš na ovaj način.

"E, ovo je sada slava!" napisao je jedan visoki funkcioner stranke i poslanik Evgenij Ravenko, našalivši se na društvenim mrežama.

"Ili im se možda samo svidela naša zastava i medved. U svakom slučaju ulepšali su mi dan, lepo sam se nasmejao" napisao je Ravenko.

I portparol stranke je potvrdio medijima da su neki stranački zvaničnici "imali šaljiv pristup" ovoj vesti.

Policija je objasnila da su cigle kokaina profesionalno sakrivene i dodala da je reč o najvećoj zapleni droge u istoriji Genta.

Pošiljka, koja je procenjena na oko 100 miliona evra, hitno je uništena nekoliko dana nakon zaplene.

Kurir.rs / RT

Foto printscreen YT