icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Damir Dervišagić

STRAŠNO

SKANDALI JE PRATE GDE GOD DA KRENE: Evo šta o Jeleni Golubović kažu njene komšije! Nakon OVIH ispovesti ništa nije isto! (FOTO)

Objavljeno: 27.08.2018. 23:33h

 

Jelenu Golubović javnost je upoznala kroz rijalitije u kojima je trijumfovala više puta. Nedavni incident kada ju je nožem napala komšinica jer je pretila da će njenom detetu reći da je usvojeno samo je poslednji u nizu skandala u koje je bila upletena. 


 

Kako je Jelena tada ispričala u policiji, ona je sa drugaricom na terasi stana pričala o ljubavnim problemima kada joj je komšinica poručila da ćuti, a ona joj uzvratila da će njenom detetu reći da mu nije majka nakon čega ju je ova napala.

foto: Damir Dervišagić

Jelenine komšije imaju podeljena mišljenja, ali je znatno više onih koji misle da rediteljka pravi haos i svojim ponašanjem tera ljude da se obračunaju sa njom.

 

"Videli ste u rijalitiju kako izaziva, dovede te do ludila da više ne možeš da utičeš na svoje ponašanje. Nije trebalo da je napadne nožem, ali ne znam ni kako bih ja reagovao da mi je rekla to što je njoj", kaže jedan od komšija.

 

Druga komšinica tvrdi da rediteljka stalno pravi haos u zgradi.

 

"Bučna je i agresivna, šta da vam kažem. Znam je od rođenja jer živim ovde trideset godina i stalno je takva. Međutim, svi ćute u zgradi i izbegavaju sukob. Ta žena koja ju je napala je primer porodične žene, ima 63 godine, zaposlena je i izdržava porodicu. Suprug i ja stalno slušamo dreku i galamu iz Jeleninog stana, viče i u dvorištu. Kada nema gde da se parkira, ona u dvorištu lomi tuđe automobile. Očajni smo", kaže gospođa koja nije želela da joj se spominje ime kako ne bi imala problem sa Jelenom.

Čak i oni koji su lepo pričali o Golubovićevoj nisu želeli da im objavljujemo ime jer ne znaju kako bi to ona mogla da protumači.

 

"Ne znam šta se dogodilo između nje i komšinice, ali Jelena možda jeste preke naravi, ali je pravedna. Oni su stara aristokratska porodica, sve je tačno što je pričala o svojima u rijalitiju, ali narod ne veruje u to. Često sedi sa tom Tijanom komšinicom, smeju se i pričaju, ali su normalne, ne viču. Jelena ume da bude nezgodna, ali mislim da je dobar čovek", tvrdi žena koju smo sreli kada je krenula na posao.

 

"Ona ne zna gde udara. Jedan dan vam se lepo javi, ispriča i pita “kako ste?”, a drugi dan je čujete kako viče i baca nešto po kući. Nisam gledao rijalitije u kojima je bila, ali sam čitao u novinama da je pravila haos. Sa njom se nikad ne zna. Malo je čudna" tvrdi gospodin koji se predstavio kao komšija iz dvorišta.

U obližnjoj prodavnici kažu da uglavnom viđaju njenu majku, dok Jelena svrati u prolazu.

 

"Gospođa Svetlana je divna, kao i njena majka. To su gospođe starog kova, a Jelenu ne viđamo često, deluje da je razmažena. Ne uklapa sa u kalup ljudi koji žive u ovom kraju, ovde su uglavnom stari Beograđani koji imaju neki drugi stil života. Možda im smeta što je drugačija, pa joj to zameraju", smatra radnica.

 

Komšinica koja je napala Golubovićevu nije želela da priča za medije.

Kurir.rs/ Blic / Foto: Damir Dervišagić