icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen YouTube, Printscreen Facebook

"da" ispod vodopada

VENČANJE IZ BAJKE! LJUBAV KRUNISANA BRAKOM ISPOD ČAROBNOG VODOPADA: Miloš i Angelina jedno drugom rekli da na Staroj planini

Objavljeno: 28.08.2018. 11:35h

 

Tupavica, atraktivni vodopad, jedan od mnogih na Staroj planini, minulog vikenda, bio je i mesto na kojem je dvoje mladih izabralo da izgovori sudbonosno "da". 


Venčali su se Angelina i Miloš, iz Mladenovca, inače članovi Planinarskog kluba "Greben", dok im je pred matičarkom iz gradske uprave u Pirotu Slađanom Božilović, kumovao Nenad Stevanović, njihov kolega iz Niša, pišu Novosti.

Supružnici kažu da vole planinu, da su se na planinarenju upoznali i da su zajedno doneli odluku da se jedno drugom obavežu upravo na ovom mestu koje je po njima među najlepšim u Srbiji.

- Voleli bismo da našim stopama krenu i drugi mladi, da se venčavaju u ovakvom ambijentu i lepoti - rekli su nam mladenci, dok matičarka kaže da joj je ovo jedinstveno venčanje i da će ga pamtiti do kraja života i pričati kolegama o njemu. Ovo je inače jedino venčanje u poslednjih tridesetak godina u Dojkincima.

Početkom maja, u Visočkoj Ržani, na nekih desetak kilometara pre Dojkinaca, venčali su se Aleksandra i Dušan Mitić iz Pirota, na Dušanovoj dedovini. Poruka oba para je da se ne zaborave koreni i preci, ali i povratak planini i netaknutoj prirodi.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Foto: Youtube printscreen/Foto: Facebook printscreen 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!