Foto: Printscreen

tvorac partizanove himne

EMOTIVNI SAŠA ALEKS: Uvek očekujem da mi Partizan donese nešto dobro! Bata Mirković je moj ljubimac! (KURIR TV)

Muzički menadžer i veliki navijač Partizana Saša Aleks pun optimizma otputovao je na revanš meč plej-ofa Lige Evrope između Bešiktaša i Partizana.

Fudbal

Specijalni izveštač Kurira iz Istanbula: Dejan Petković

Tvorac čuvene Partizanove himne emotivno doživljava sve pobede i poraze svog Partizana.

Partizan bez Marka Jankovića, a mora da postigne gol. Bešiktaš je veliki favorit sa kvotom 1,45 na keca, ali tu ulogu tek mora da opravda na terenu. Sve kvote MOZZART kladionice za utakmicu Bešiktaš – Partizan pogledajte OVDE.

"Nadam se da Partizan ide dalje, ali čak i da ne prođe voleo bih iz ovoga iskristališe jedan dobar klub koji će narednih godina doneti mnogo više radosti navijačima Partizana"

Na pitanje da li ima nekog "ljubimca" među fudbalerima, Saša je rekao:

"Ja volim sve Partizanove igrače, ne mogu nikoga da izdvojim. Naravno, ljubimac mi je Bata Mirković koga smatram delom svoje porodice."

Od svih gostovanja crno-belih u posebnom sećanju mu je ostao meč sa Akmaru.

"Tada smo napravili dobar rezultat. Bila je dobra atmosfera i među gledaocima. Bili smo fino organizovani... Mada sva gostovanja su mi draga. Ne bih ni išao da ne očekujem nešto lepo. Mnogo volim Partizan. Mnogo sam vezan za Partizan. Uvek očekujem da mi Partizan donese nešto dobro u smislu navijačkih strasti i očekivanja."

Podsetimo, Partizan je u Beogradu igrao nerešeno sa turskim klubom (1:1). Revanš je na programu u četvrtak od 20 časova.

Kurir sport