Sednica kriviČnog vaNpretresnog veĆA TreĆeg suda

SLUČAJ KANTRIMEN, MILIĆEV OSTAJE U ZATVORU: Dobio i dete, a supruga ga redovno posećuje u zatvoru! Tužilaštvo se protivi njegovom izlasku

Rasprava o molbi Marka Milićeva za uslovni otpust danas završena bez odluke. Tužilaštvo se protivi njegovom izlasku

Crna Hronika
> 14:41h

BEOGRAD - U Trećem osnovnom sudu danas je održana sednica Krivičnog vanpretresnog veća na kojoj se raspravljalo o molbi Marka Milićeva - slučaj Kantrimen - za uslovni otpust pošto je izdržao dve trećine kazne.

Milićev danas nije prisustvovao sednici pošto nije doveden u Treći osnovni sud. Međutim, iz KPZ Zabela je poslat izveštaj u kojem piše da nije imao disciplinske prekršaje, da je radno angažovan, te da ga porodica redovno obilazi u zatvoru i da je u međuvremenu dobio dete sa suprugom.

Na današnjoj sednici sud je odlučio da ne donese odluku danas nego da od Zabele traži dopunu izveštaja o vladanju i resocijalizaciji.

Kako Kurir saznaje, Treće osnovno tužilaštvo protivi se uslovnom otpustu iz više razloga - prvo, smatraju da još nije postignuta resocijalizacija, što po njima proizilazi iz izveštaja KPZ Zabela. Štaviše, navode i da priznanje ne znači da se pokajao, te podsećaju da se još ne zna šta je s "kantrimenom".

(Kurir.rs/J. Spasić/Foto: Privatna arhiva)