Foto: Profimedia

POLICIJA GA TRAŽI

NEVIĐENA TUČA U PICERIJI: Sveštenik flašom razbio glavu Budvaninu

Budvanska policija traga za srpskim državljaninom J. B. sveštenikom Srpske pravoslavne crkve koji je u sredu popodne flašom udario Budvanina R. Đ. (75) u piceriji nadomak Autobuske stanice u tom gradu.

Crna Gora
> 13:22h

Kako je medijima ispričao vlasnik picerije Vojislav Janjušević, koji je sa svojim prijateljem R. Đ. sedeo za stolom u svom lokalu, sveštenik je sedeo u susednom kafiću i pre incidenta navodno nije bilo nikakve komunikacije među njima.

"Mi smo sedeli za našim stolom i nismo imali kontakt sa sveštenikom, koji je bio u susednom lokalu. U jednom trenutku primetio sam kako sveštenik ustaje i prilazi mi sa leđa. Uzima flašu i njome udara R. Đ. u glavu. Skočio sam da pomognem prijatelju, kome je počela da krvari glava. Sveštenik je odmah nestao", ispričao je Janjušević, tvrdeći da nije bilo međusobnih provokacija.

Janjušević je prijatelja odmah prevezao do Hitne pomoći, gde je povređenom R.Đ. ukazana lekarska pomoć.

"Povezao sam prijatelja u cetinjsku Opštu bolnicu, gde mu je posekotina zašivena, a nakon toga smo se vratili u Budvu i otišli u stanicu policije kako bi dali izjavu," rekao je Janjušević.

Policija još traga za sveštenikom čiji je identitet utvrđen.

Obišli su i manastir u kome je navodno i boravio i obavestili sveštenstvo o incidentu.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Profimedia