Foto: Profimedia

NAJBOLJI SAVETODAVCI

BEZ OBZIRA ŠTA STE URADILI, ONI ĆE VAS UTEŠITI: Kada ne vidite izlaz iz problema, ovih 6 horoskopskih znakova će vam pružiti POMOĆ!

Zanimljivosti

U životu svima treba podrška ljudi, a ona se može iskazati u finansijskom smislu, ali i podsticanjem osobe, ohrabrivanjem i pružanjem pomoći kad je to potrebno.

Kad imamo podršku okoline, osećamo se snažno. To su oni ljudi koji su uvek tu za vas, a ponekad je samo saznanje da je nekom stalo do vas dovoljno da vam pomogne da prebrodite teška razdoblja.

foto: Profimedia

Ovan

Ovnovi iskazuju podršku tako da često proveravaju kako ste. Ne dozvoljavaju da prođe previše vremena pre ponovnog susreta. Možda se neće javljati svakog dana, no dok pomislite da se dugo niste čuli, javiće se.

Blizanci

Kad prolazite kroz teško razdoblje ili imate problem neke vrste, može biti teško razbistriti misli. Rođeni u znaku Blizanca tačno znaju koja pitanja da postave kako bi vam u tome pomogli. Oni prodiru do korena problema i pomažu vam osmisliti rešenje.

Ribe

Ribe su intuitivne i tačno će znati kakva podrška vam treba u kom trenutku. Veoma su brižne pa će vam uvek dati savet. Kad vas Ribe prihvate u svoje srce, teško da će vam ikad okrenuti leđa. Ako vam zatreba njihova pomoć, biće uz vas.

Devica

Device će vam pomoći da rešite bilo koji problem ili će mirno sedeti i slušati vas. Device su obično osobe kojima možete verovati. Podržavaće vas i kad treba i kad ne treba, a nikad vas neće izdati.

foto: Profimedia

Vaga

Vage su dobre u stvaranju okoline bez stresa koja će vam pomoći da se smirite. Ako treba, pomoći će vam sa stvarima koje se vama ne daju raditi ili će vam na drugi način davati podršku, barem svojom prisutnošću. Vage se ne boje da budu uz vas, a njihova suptilna podrška ponekad je najiskrenija.

Rak

Za Rakove ne postoji ništa važnije od podrške ljudima koje vole. Oni neće samo biti uz vas, nego će vam i rečima ili delima pokazivati koliko vas vole. Ako ne znate tražiti pomoć, oni će znati da bi vam dobro došla pa će vam pristupiti. Njihova je podrška gotovo bezgranična.

Kurir.rs/Your Tango, Foto: Profimedia