icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen/Instagram

ludnica

OTKRIVAMO! SVI DETALJI KEŽMANOVE SVADBE: Evo ko je sve bio pozvan, a ko je bio zadužen za dobro raspoloženje gostiju (FOTO)

Bilo je bajkovito, na obasjanom pesku sa mnoštvom lampiona mladenci i gosti veselili su se do kasno u noć. Bila je to luda žurka uz more, kao na filmu. Tara i Mateja su izuzetno romantični i ovakvo venčanje im je baš i priličilo - prenela je utiske prijateljica mladenaca.

Objavljeno: 31.08.2018. 18:16h

 

Na Kežmanovoj svadbi bili su njegov rođeni brat Igor i majka Mira, a radost zbog očevog venčanja nijenog trenutka nisu skrivali ni Matejini troje dece iz njegovog prvog braka sa Emilijom Kežman.


 

- Lazar, Aleksandra i Jakov su već veliki, tinejdžeri su i već imaju po 17, 14 i 12 godina i sposobni su da razumeju stvari na pravi način. Raduje ih saznanje da je njihov otac sreću pronašao pored Tare, a nju su zavollei tokom njihove veze. Kako sa ocem, tako i sa Tarom imaju svojevrstan drugarski odnos - otkriva prijateljica Tare i Mateje.

 

foto: Printscreen

Na venčanju nekada izuzetnog napadača Partizana bilo je oko 50 zvanica, a osim prijatelja iz Beograda, sa mora i najužih članova porodice, prisutni su bili i Matejini bliski prijatelji iz Italije.

 

Matejina majka Mira je izgleda jedva dočekala da se njen sin sklopi ovaj građanski brak, pa je uz fotografiju na kojoj se Mateja potpisuje u knjizi venčanih, napisala samo kratko - „gotovo”.

 

foto: Printscreen

Za muzički ugođaj bio je zadužen i jedan zanimljiv orkestar pored odličnog di-džeja, a među gostima je bila i pevačica Marijana Zlopaša, čiji suprug vodi plažni bar u kojem su se i venčali nekadašnji fudbalski as i mlada Tara.

 

- Mi ne organizujemo večanja, ali ovo je bio izuzetak, jer smo sa Matejom i Tarom odlični prijatelji. Bilo je divno i nije prisustvovalo mnogo ljudi. Intimna atmosfera, reklo bi se. Iz tih razloga vam ne mogu više pojedinosti ni reći - rekao je Ilija Nikitović, suprug Marijane Zlopaše. A nakon plažnog bara, slavlje je nastavljeno u obližnjem Matejinom restoranu.

 

foto: Printscreen

Za ovu priliku upriličen je i fenomenalan vatromet, a mlada se kasnije presvukla u Patrizanov dres koji je Mateja nosio. Kežman je bio u braku sa Emilijom sa kojom ima troje dece, a iz vanbračne veze sa Marijom Perković ima trogodišnjeg sina Filimona. Tara Šumonja je u prvom braku bila sa sinom jednog beogradskog advokata, Milutinom Perišićem od kojeg se razvela.

 

 

Kurir sport/Blic

Foto: Printscreen

 

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!