Foto: Damir Dervišagić

ISPLIVALE INFORMACIJE

MILJANA KULIĆ ĆE U RIJALITIJU IMATI VELIKU PODRŠKU: Evo na koji način će učestvovati u Zadruzi 2 i gde će boraviti BEBA!

Rijaliti

Žena koja će brinuti o Miljaninom jednoipomesečnom sinu tokom "Zadruge" potpisala je ugovor za ulazak u rijaliti šou.

"U novu "Zadrugu" ulazi dadilja koju je unajmio producentski tim "Pinka" kako bi brinula o bebi Miljane Kulić, koja u šou ulazi sa mamom i sinom Željkom. Ideja je da, dok se Miljana i njena mama budu takmičile za glavnu nagradu u "Zadruzi", žena sa stručnim iskustvom vodi računa o malenom Željku i svim njegovim potrebama", kaže izvor upućen u celokupnu situaciju.

foto: Printscreen/Youtube

Beba će boraviti sa Miljanom Kulić u posebnoj kućici u okviru imanja "Zadruge 2" koja je njima namenjena i drugi rijaliti učesnici neće imati nikakav kontakt sa njom. Beba neće odlaziti u deo gde će biti ostali takmičari, neće joj se videti lice u programu, ali će kamere pratiti Miljanu dok bude odlazila da ga doji.

Miljana će moći da viđa dete kada god hoće i koliko god hoće, a ako zbog "Zadruge" nije u prilici, dadilja će biti na raspolaganju sve vreme. Ovakvi uslovi do sada nisu viđeni ni u jednom rijaliti programu, te će se i na ovaj način pomeriti granice.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić