icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Kurir, D.S.

POZLILO JOJ OD ŠOKA

PRVI SNIMCI VODITELJKE ZADRUGE POSLE STRAVIČNE EKSPLOZIJE! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VAN SEBE: U ovo vreme vozim decu u školu! (KURIR TV)

Automobil koji vozi voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević, eksplodirao je jutros na Autokomandi, a voditeljki je pozlilo od šoka kada je videla uništen automobil.

Objavljeno: 01.09.2018. 10:51h

 

On je rekla da je sa prozora videla da je auto eksplodirao i da se posebno potresla jer u ovo vreme obično sa decom kreće na posao.


Voditeljka Zadruge je nakon eksplozije bila vidno potresena.

 

Voditeljka je posle intevencije Hitne pomoći prevezena u KBC "Dragiša Mišović", ali se odande vratila na mesto eksplozije.

 

foto: Kurir, D.S.

Podsetimo, jutros oko 9 časova automobil je eksplodirao ispred zgrade broja 2 u ulici Ljutice Bogdana, a na toj i susednim zgradama popucala su stakla.

 

Kako su rekli očevici, automobil je eksplodirao na parkingu oko 8.30 sati, a povređenih nije bilo. Na licu mesta su vatrogasci i policija.

 

FOTO: Kurir, Printscreen
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir

"U šoku smo, spremali smo se za pijacu, mi ovde iznosimo povrće iz svojih sela, komšije nas znaju godinama, kupuju od nas, to je toliko jako eksplodiralo da smo samo sve ostavili i razbežali se", kažu okupljene komšije.

 

Komšinica Radmila kaže da se nije uplašila jer zbog blizine stadiona često se čuju petarde koje ponekad zvuče kao rafali.

 

Kurir.rs

Foto: Kurir.rs/ D. S