Foto: Printscreen

Nemac oduševljen dolaskom na Marakanu

STEPI GA ZNA OD MALIH NOGU: Marko Marin ZVEZDAŠ od rođenja! (VIDEO)

Novo pojačanje Crvene zvezde posle potpisanog ugovora objavio na društvenim mrežama svoju sliku iz detinjstva u crveno-belom dresu zajedno sa popularnim trenerom Dragoslavom Stepanovićem

Fudbal
> 12:48h

U ponoć je potpisao za Crvenu zvezdu, da bi posle nekoliko sati Marko Marin objavio fotografiju iz detinjstva na kojoj u crveno-belom dresu pozira zajedno sa Dragoslavom Stepanovićem, tadašnjim trenerom Ajntrahta iz Frankfurta.

Totenhem ohrabren posle pobede od 3:0 na Old Trafordu, ali i Votford je bio maksimalan u prva tri kola. Tip GG3+ zato se plaća kvotom 2,00. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Votford – Totenhem.

Nema sumnje da je bivši nemački reprezentativac veliko pojačanje srpskog šampiona, o čemu svedoče i reči popularnog Stepija dve decenije posle pomenute fotke.

- Šta kažete, objavio našu sliku? Ma, gde se sećam! Pa takvih slikanja sam imao milion puta, ja tad nisam ni znao za Marka, ali sad već mogu dosta toga reći o njemu - počeo je Stepanović priču za Kurir.

Šta biste prvo za njega rekli?

- Prvo bih mu rekao da je ozbiljnu grešku napravio što je otišao da igra za reprezentaciju Nemačke. Drugačije bi mu se razvijala karijera da je izabrao Srbiju. Više bi igrao i značajniju pomoć bi donosio srpskom timu, nego što je to mogao igrajući za Nemce.

Kakav je njegov igrački kvalitet?

- Veliki! Ima tu hitrinu i tehniku potrebnu za vrhunski fudbal. Opasno dribla, ume da zaljulja sve protivnike na svom krilu, ali treba sačekati i videti koliko će biti u stanju da pomogne Zvezdi.

Kakve su šanse Zvezde u Ligi šampiona?

- Mislim da su to najlepše utakmice za ekipu koja je od svih prežaljena. Tada možeš postići najviše, a Zvezdina najveća prednost je publika. Zapamtite, dovoljna je samo jedna pobeda, pa da u grupi budete treći. To bi bio veliki uspeh!

Dejan Petković