icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Vijesti.me/Vuk lajović

najavljeno

SKANDAL U BUDVI! CRNOGORCI HTELI DA UĆUTKAJU MATIJU BEĆKOVIĆA: Čim je počelo koškanje reagovala policija i sprečila VEĆI INCIDENT

Budvanska policija podnela je prekršajne prijave protiv Budvanina D. I., zbog incidenta koji se dogodio sinoć u Budvi uoči početka poetske večeri srpskog pesnika Matije Bećkovića.

Objavljeno: 01.09.2018. 19:01h

 

Kada je najavljen da govori i nakon što je prišao mikrofonu, došlo je do komešanja među delom osoba okupljenih sa strane - Budvanka D. Lj. pokušala je da na svom zvučniku pusti crnogorsku himnu "Oj svijetla majka zoro", kada joj je prišao D. I. i polomio zvučnik.


 

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, Budvanin je tokom saslušanja rekao da je mislio da će njegova sugrađanka da aktivira suzavac i da je zato tako reagovao.

Organizatori poetske večeri, saopštili su da će podnijeti budvanskoj policiji prijavu protiv D. Lj. koja je pokušala, kako tvrde, da remeti održavanje manifestacije.

 

"Prijavom će biti obuhvaćene još četiri osobe, koje su došle sa namerom da prekinu Bećkovića, gađaju ga sa raznim predmetima", rečeno je Vijestima nezvanično.

 

Uprava Javne ustanove "Biblioteka Budve", uoči gostovanja Bećkovića uputila je pismo Centru bezbendosti Budve u vezi sa tim da se na društvenim mrežama stvara negativna atmosfera i građani zovu na bunt.

 

Kako su tada saopštili, pojedinci navodno najavljivali da će Bećkovića gađati jajima i paradajzom...

 

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Vijesti.me

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!