Foto: Kurir, D.S., Printscreen/Instagram

PRETNJE PRE NESREĆE

MORBIDNO! ZLA VODITELJKA JE NA SREĆU NAPUSTILA OVAJ SVET! Ovo je UMRLICA koju su pre eksplozije Lunini fanovi napravili Dušici Jakovljević! (FOTO)

Stars

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević je danas u ulici Ljutice Bogdana doživela veliku tragediju kada je raznet džip koji je vozila.

Kako Kurir saznaje iz najbližeg okruženja voditeljke "Zadruge" pretnje su joj upućivali fanovi bivše učesnice Zadruge Lune i njene majke Anabele Đogani, naročito posle javne rasprave koju je sa Anabelom imala u svojoj emisiji.

FOTO: Kurir, Printscreen YT
FOTO: Kurir, Printscreen YT
FOTO: Kurir, Printscreen

"Dušici su, najčešće preko društvenih mreža upućivali "fanovi" Lune i Anabele Đogani. Međutim, i njoj i svima nama je jasno da iza fan stranica ne stoje neki nepoznati ljudi, već ili same osobe kojima su te stranice posvećene, ili njihovi najbliži prijatelji i saradnici. Dušica se nije žalila da je uplašena zbog toga, ali je dobro da je na vreme o svemu obavestila kako javnost, tako i policiju", kaže sagovornik Kurira iz okruženja Dušice Jakovljević.

foto: Kurir, D.S.

Voditeljka je i ranije izjavila kako je dobijala pretnje, a prošle godine su joj fanovi Lune Đogani i Slobe Radanovića napravili i umrlicu, koja je osvanula na društvenim mrežama.

"S radošću vas obaveštavamo da je preterano zla voditeljka Dušica Jakovljević na sreću danas napustila ovaj svet. Uzrok smrti preterana mržnja i ljubomora prema Slobi i Luni. Ožalošćena: Najbolja drugarica Kuja Kockar", piše na lažnoj umrlici.

Dušici je danas pozlilo nakon eksplozije, a lekarska ekipa odmah je u bolnicu Dragiša Mišović odvezla voditeljku, koja je dobila sedative. Voditeljka je rekla u ekskluzivnoj izjavi za Kurir da je dobro i da je u šoku.

foto: Kurir.rs

Kurir.rs, Foto: Kurir, D.S.