Foto: Profimedia

KADA NE KRENE DOBRO...

PRVI SASTANAK SE MOŽE PRETVORITI U NOĆNU MORU: Devojka izašla sa muškarcem na kafu, a posle 5 minuta ju je sačekao ovaj BIZARAN zahtev!

Žena

Žene širom sveta na Tviteru su podelile najgora iskustva koja su doživele na prvim sastancima.

Našlo se tu svega, od večere s roditeljima i druženja u crkvi do frajera koji je priznao da je oženjen, ali i napomenuo da mu je žena fleksibilna.

1.

"Ušli smo u bar, seli za sto, rekao mi je da ide u WC i nikad se više nije vratio."

foto: Profimedia

2.

"Proveo je celo veče pričajući mi o svojim bivšim devojkama i kukao kako je nakon svakog raskida morao da se preseli natrag kući. Nakon toga me pitao koliki mi je stan."

3.

"Na kafi mi je rekao da je oženjen, ali da je njegova žena fleksibilna. Nije bilo drugog sastanka."

4.

"Bio je profesionalni sportista koji mi je neprestano davao do znanja kako je bitan. Na putu u restoran mi je rekao: "Imam 90 posto šanse da spavam s tobom večeras." Čini se da je potcenio onih 10 posto koji su se odnosili na ono što ja imam da kažem."

foto: Profimedia

5.

"Na prvom me spoju odveo kući gdje smo skuhali i pojeli večeru s njegovim roditeljima."

6.

"Našli smo se u nedjelju ujutru. Trebalo je zajedno da doručkujemo, ali na kraju smo završili u konferencijskoj dvorani gde se okupljala njegova crkvena grupa. Morala sam da sedim na dva sata crkvene službe."

7.

"Upoznali smo se u "Starbucks". Nakon otprilike pet minuta pozvao me da odemo kod njega i da se popiškim po njemu. Počela sam da se smejem, a on se uvredio i otišao. Nisam osoba koja bi nekog postidela, ali pre toga se u razgovoru nije spominjalo ništa vezano za seks."

foto: Profimedia

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Profimedia