Foto: Promo

U toku je upis najmlađih vaterpolista

BUDI ŠAMPION, UČI KOD RAĐENA: Proslavljeni vaterpolista otvorio klub u Pančevu!

Nikolin vaterpolo klub "Wind sport" u Pančevu otvorio je vrata bazena svim polaznicima, koji žele da se bave ovim sportom.

Ostali sportovi

Jedan od najboljih srpskih vaterpolista svih vremena Nikola Radjen odlučio je da svemu što zna nauči i talentovane mališane, pa je otvorio vaterpolo klub "Wind sport" u Pančevu, za koji vlada ogromno interesovanje.

U saradnji sa kompanijom "Wind sport", na čelu sa Vladimirom Popovićem, cilj je da se uspostave standardi koji će omogućiti da ova vaterpolo škola i akademija postanu mesto na kome će se brusiti najsjajniji biseri za srpske klubove i reprezentacije.

Ugled koji je stečen tokom dve godine uspešnog održavanja kampa "Number ONE" u Vrnjačkoj banji, ovaj poslovno-sportski tandem iskoristiće tako što će svim polaznicima omogućiti da svoja znanja i veštine stiču na najsavremeniji način, u vrhunskim uslovima, na bazi šampionskih sportskih programa i uz konstantan rad sa domaćim i svetskim najboljim stručnjacima.

foto: Promo

Pored najboljih trenera koji će obučavati decu, ovo će biti prvi klub u Srbiji koji će imati pedagoga da brine o zdravom dečjem razvoju.

Upis polaznika planiran je od 1 - 3. septembra, kao i promocija po osnovnim školama u Pančevu i okolini, a prijavljivanje se vrši online slanjem email-a na adresu: office@windsport.rs ili pozivom na +381 64 640 14 13. Treninzi će se odvijati na gradskom bazenu u Pančevu, a pored toga će biti obavezni i suvi treninzi u hali.

Kurir sport