icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

U toku je upis najmlađih vaterpolista

BUDI ŠAMPION, UČI KOD RAĐENA: Proslavljeni vaterpolista otvorio klub u Pančevu!

Nikolin vaterpolo klub "Wind sport" u Pančevu otvorio je vrata bazena svim
polaznicima, koji žele da se bave ovim sportom.

Objavljeno: 02.09.2018. 13:04h

 

Jedan od najboljih srpskih vaterpolista svih vremena Nikola Radjen odlučio je da svemu što zna nauči i talentovane mališane, pa je otvorio vaterpolo klub "Wind sport" u Pančevu, za koji vlada ogromno interesovanje.


 

U saradnji sa kompanijom "Wind sport", na čelu sa Vladimirom Popovićem, cilj je da se uspostave standardi koji će omogućiti da ova vaterpolo škola i akademija postanu mesto na kome će se brusiti najsjajniji biseri za srpske klubove i reprezentacije.

 

Ugled koji je stečen tokom dve godine uspešnog održavanja kampa "Number ONE" u Vrnjačkoj banji, ovaj poslovno-sportski tandem iskoristiće tako što će svim polaznicima omogućiti da svoja znanja i veštine stiču na najsavremeniji način, u vrhunskim uslovima, na bazi šampionskih sportskih programa i uz konstantan rad sa domaćim i svetskim najboljim stručnjacima.

 

foto: Promo

 

Pored najboljih trenera koji će obučavati decu, ovo će biti prvi klub u Srbiji koji će imati pedagoga da brine o zdravom dečjem razvoju.

 

Upis polaznika planiran je od 1 - 3. septembra, kao i promocija po osnovnim školama u Pančevu i okolini, a prijavljivanje se vrši online slanjem email-a na adresu: office@windsport.rs ili pozivom na +381 64 640 14 13. Treninzi će se odvijati na gradskom bazenu u Pančevu, a pored toga će biti obavezni i suvi treninzi u hali.

 

Kurir sport

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!