DRAMI NIKAD KRAJA

LUNA NE MOŽE BEZ SLOBE? Samo 4 dana pre rijalitija blogerka objavila emotivni video! Fanovi u transu, o ovome BRUJI internet! (VIDEO)

Rijaliti
> 13:16h

Mlada modna blogerka i drugoplasirana učesnica "Zadruge 1" Luna Đogani takmičiće se i u drugoj sezoni ovog šou programa, koji preti da sruši sve rekorde gledanosti na ovim prostorima.

foto: Printscreen/TV Pink

Ona je veliku pažnju javnosti privukla strastvenom vezom u Beloj kući, sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, a ova romansa se neslavno završila.

Iako je juče potvrdila da je potpuno prebolela Radanovića i da je spremna za nove izazove, kako u životu tako i u ljubavi, poslednja objava na Luninom Instagram profilu, mnogi smatraju, govori suprotno.

foto: Printscreen/Instagram

Naime, ona trenutno boravi u Turskoj, gde puni baterije pred ulazak u "Zadrugu 2", a prethodne noći je izašla i u provod. Pevač u klubu u kom se blogerka zabavljala je, samo za njenu dušu, otpevao pesmu "Nema me", koju je Đoganijeva pevala uglas sa njim od početka do kraja.

Podsetimo, ovo je omiljena Slobina pesma koju je često pevao u Beloj kući, a sada na svojim nastupima redovno izvodi ovu numeru, koju u originalu peva Radiša Trajković Đani.

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić