icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react

Za takmičare spremne i vredne nagrade

KRČEDINOM SE ŠIRI MIRIS LOVAČKOG PAPRIKAŠA: Majstori kulinarstva iz Srema, Bačke i Banata zasukli rukave, a posetioci omastili brke (KURIR TV)

Objavljeno: 02.09.2018. 13:38h

 

Danas u Krčedinu, uz blagoslov sveštenika Dragoljuba Janković, organizovano je veliko sremačko takmičenje u kuvanju lovačkog paprikaša.


 

foto: Kurir

 

Gospodin Rade Kečič je okupio najveće majstore iz Srema, Bačke, Banata i Beograda i u 12 časova otvorio takmičenje. Kuvaće se do 17 sati, a u 17.30 proglasiće se i pobednici. Svi takmičari su jutros prisustvovali litrugiji u Hramu Svetog Oca Nikolaja u Krčedinu.

 

Obezbeđene su i vredne nagrade: za prvo mesto puška sa optikom, za drugo mesto velika porodična baštenska ljuljaška, i za treće mesto nagrada je kotlić za kuvanje. Svaki učesnik dobija i sadnicu tuje.

 

foto: Kurir

 

Organizovana je i izložba slika više autora koji su učestvovali na likovnoj koloniji u Krčedinu. U zabavnom programu predstaviće se KUD Ivo Lola Ribar, takođe iz Krčedina. Pored takmičara očekuje se veliki broj prijatelja i gostiju, a druženje ispred hrama će trajati do kasnih večernjih sati.

 

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!