icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Komunalna policija Bar

oštar početak

BAR KRENUO U RAT PROTIV SMEĆA, PALA I PRVA KAZNA: Zatekli ženu kako istovara otpad van kontejnera, pa je ŽESTOKO lupili po džepu (FOTO)

U barskom ratu protiv smeća koji je juče proklamovao predsednik Opštine Dušan Raičević posle nikad veće lavine primedbi sa svih strana zbog nečistoće u nekad najčistijem gradu Crne Gore, danas je "pala" i prva novčana kazna od 500 evra.

Objavljeno: 02.09.2018. 13:48h

 

foto: Komunalna policija Bar

Načelnik Službe komunalne policije Bara Stevo Pejović rekao je da su "po prijavi građana" u naselju Donja Tomba komunalni inspektori izašli na lice mesta i zatekli Edinu Zoronjić, nastanjenu u Baru, kako istovara komunalni otpad van kontejnerskog mesta.


foto: Komunalna policija Bar

"Počiniocu je napisan prekršajni nalog u iznosu od 500 evra u skladu sa zakonom o komunalnim delatnostima", rekao je Pejović. 

foto: Komunalna policija Bar

"U narednom periodu Komunalna policija će svakodnevno nadzirati lokacije gde se komunalni otpad odlaže suprotno zakonu i odluci o komunalnom uređenju grada", dodao je on.

foto: Komunalna policija Bar

On je dodao da su u skladu sa Raičevićevom naredbom da se sprečava komunalni nered, komunalni inspektori danas zbog vanpijačne prodaje i zauzimanja javnih povrsina napisali prekršajni nalog protiv Danice Morina iz Aranđelovca i Vladimira Laškova iz Skoplja.

foto: Komunalna policija Bar

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Komunalna policija Bar

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!