Foto: Profimedia

UTEGLE SE

RONALDOVA BIVŠA I SADAŠNJA IZBACILE GUZE U PRVI PLAN NA VENECIJANSKOM FESTIVALU: Borba za prestižnu titulu najbolje zadnjice TRAJE! (FOTO)

Pop kultura

Ne samo da je najlepši i najpoželjniji fudbaler, već ima i opasno dobar ukus kada su u pitanju žene. Georgina Rodrigez i Irina Šajk, sadašnja i bivša ljubav fudbalera, prošetale su crvenim tepihom u Italiji u svojim spektakularnim izdanjima.

Ove dve lepotice su se zbog atraktivnog izgleda i provokativnih odevnih kombinacija našle u centru pažnje na filmskom festivalu u Veneciji.

foto: Profimedia

Georgina je za ovu priliku izabrala providnu crnu haljinu ispod koje se mogla videti njena savršeno oblikovana zadnjica, a kada se okrenula nema ko nije pogledao u pravcu njene seksi guze.

foto: Printscreen Instagram

Ona inače redovno vežba i posvećuje dosta pažnje svom telu, pa i ne čudi prizor koji se mogao videti.

Međutim, ni bivša Ronaldova devojka prelepa manekenka Irina Šajk ništa manje atraktivno nije izgledala od nje.

Irina je na sebi imala usku zlatnu haljinu sa golim leđima koja joj je stajala kao salivena, pa su njeni atributi i te kako došli do izražaja.

foto: Profimedia

Prisutni nisu mogli da skinu pogled sa ove dve lepotice koje su dominirale na crvenom tepihu, a mnogi su se složili da fudbaler ima odličan ukus kada je u pitanju odabir devojaka.

Kurir.rs / Foto: Profimedia