Foto: Damir Dervišagić

I DALJE JAKE

DRUGI NIKAD NEĆE OSETITI LJUBAV KAO ŠTO JE NAŠA: Matora i Sanja nikad jače, njihovu vezu ne mogu da unište ni HEJTERI! (FOTO)

Rijaliti

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković zavolele su se pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", a nedavno su proslavile i 11 meseci veze.

foto: Damir Dervišagić

Iako su gledaoci ali i učesnici ovog šou programa davali Sanji i Matoroj male šanse za opstanak, one su sve demantovale i dokazale da je njihova ljubav ona prava.

Pored Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa, njih dve su jedini par koji je opstao i nakon rijalitija, dok su sve ostale ljubavi započete u Beloj kući okončane.

Ovoga puta, Stankovićeva je na svom Instagram profilu podelila prepisku sa Jovanom, u kojoj joj Tomićeva na bezbroj načina izjavljuje ljubav.

"Zaslužuješ svu pažnju i ljubav ovog sveta. Ti si moje nebo, moje sunce! Volim te. Koga boli ku*ac za hejtere. Volim te toliko da ne mogu da zamislim tu količinu. Ljubav koju ja osećam prema tebi ti hejteri nikad neće ni osetiti. Ti si moje sve, ali zaista", pisala je Matora lepoj plavuši.

Podsetimo, Sanja je nedavno otvoreno podržala LGBT populaciju i promovisala predstojeći "Prajd" na svom Instagram profilu.

foto: Peintscreen Instagram

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić