icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Zorana Jevtić

ZADRUGA 2?

ODBAČENA PRIJAVA ZA NASILJE PROTIV ALEKSANDRA ČABARKAPE: Oglasila se njegova žena, pa priznala da li će ući u RIJALITI!

Objavljeno: 02.09.2018. 21:10h

 

Pošto je navodno odbačena krivična prijava koju je Aleksandra Subotić zbog, kako tvrdi, batina podnela protiv oca svog deteta Aleksandra Čabarkape, a on pušten iz pritvora, sve više se priča da će prihvatiti ponudu i ući u "Zadrugu 2".


 

"Aleksandra može da laže i prijavljuje mog supruga, ali pravda je ipak bitnija, sve protiv njega je odbačeno jer ništa nije ni uradio. On nikada ne bi digao ruku na nju, a ona ga predstavlja kao monstruma", počela je svoju priču Klaudija, supruga Aleksandra Čabarkape.

 

foto: Dragana Udovičić

"Pokušava svim silama da mu smesti razne gluposti, ali on zaista nema veze sa tim, svedoci su rekli svoje, dokazi su tu, a ona sve to čini kako bi ga sprečila da uđe u rijaliti", iznela je svoje mišljenje Klaudija, a zatim dodala:

 

"Boji se da će on pred kamerama izneti sve što zna o njoj i celoj njenoj porodici, a da li će ući, to ćete već videti. Dosta su svi oni uzimali pare preko imena mog muža, pa svi znate da su oni postali poznati zahvaljujući Aleksandru Čabarkapi", zaključila je njegova supruga.

 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Svet, Foto: Zorana Jevtić

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!