Foto: Damir Dervišagić

IZAŠLA U GRAD

ŠTA ĆE REĆI MATORA? Sanja ludovala celu noć sa ovom zadrugarkom i merkala devojke?! (FOTO)

Rijaliti

Učesnice prve sezone rijalitja, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora započele su svoju vezu pred milionskim auditorijumom bez bojazni šta će im ko reći i kako će to javnost komentarisati.

Nisu ni bile svesne da imaju veliku podršku napolju, a njihova veza je jedna od retkih koja se nastavila i po završetku rijalitija. Međutim, pitanje je da li Matora zna šta joj Sanja radi iza leđa.

foto: Damir Dervišagić

Naime, izvor koji je želeo da ostane anoniman rekao je da je Sanja sinoć rešila da izađe u noćni provod ali bez Matore. Tu verovatno ne bi bio problem da lepa plavuša nije završila u društvu bivše zadrugarke, Sanje Jakšić, sa kojom su i Stankovićeva i Matora imale sukob.

"Sanja je bila u društvu Jakšićeve u jednom poznatom beogradskom gej klubu. U prvom trenutku je nisam prepoznao, ali kada sam shvatio da je ona, odmah sam počeo da gledam da li je tu i Matora i nisam je video nigde. Ona se super provodila sa Sanjom i sa njenim društvom, ali nisam baš siguran da li je Matora upoznata sa tim, a s obzirom na to da je Stankovićeva sve vreme merkala devojke oko sebe, sigurno joj neće biti svejedno kad sazna", kaže izvor koji je bio na licu mesta.

foto: Privatna Arhiva

Ukoliko je stvarno slučaj da Matora nije znala da je Sanja izlazila u gej klub i da je bila u društvu Jakšićeve, ostaje nam da vidimo kako će se situacija odvijati i da li će ovo izazvati trzavice u njihovoj vezi.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić