icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Zorana Jevtić

VELIKA PORODICA

ZAJEDNO SU 9 GODINA I IMAJU 3 DECE: Evo zbog čega Mirka ne želi da se uda za Vujadina!

Objavljeno: 03.09.2018. 08:33h

 

Glumica Mirka Vasiljević je već devet godina u vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Iako su tokom veze dobili troje dece, Mirka i Vujadin još nisu otišli pred matičara, a u razgovoru glumica je otkrila zbog čega.


 

- Kada vidim kakvu organizaciju zahteva venčanje, prosto mi se ne mili to da uradim. Ali što duže čekamo, lista zvanica se povećava, tako da bi bilo bolje za Vujadina i mene da to obavimo što pre. Ako sačekamo još koju godinu, plašim se da nećemo moći da nađemo adekvatan prostor za našu svadbu - kaže lepa glumica.

 

- Vujadin i ja ćemo morati da napravimo nešto onako veliko kao Karići. Dugo smo zajedno i imamo dosta zajedničkih prijatelja koje smo upoznali dok smo živeli u inostranstvu. Imali bismo najmanje 100-200 zvanica, a to zahteva lep prostor - kaže glumica, koja je nedavno bila glavna zvezda na venčanju kod porodice Karić zbog svog seksi izgleda. Ipak, ona je najviše vremena provodila sa decom.

 

- Navikla sam da vodim računa o njima. Evo, na svadbi mogu da igram, ali jedno oko mi uvek „šeta“ i prati gde su mi deca. Znam u koje sam ih boje obukla, pa tako uvek mogu da ih nađem. Čak sam morala da skinem štikle i obujem ravne cipele kako bi mi bilo lakše da trčim za njima - kaže supruga Vujadina Savića, koja je uprkos velikoj porodici ne zapostavlja karijeru.

 

- Od jeseni se vraćam u "Akademiju 28", gde ću raditi nove predstave. Andrej, najstariji sin, krenuo je u prvi razred, tako da ću morati da vidim koliko ću uspeti da uklopim njegove školske obaveze sa svojim - kaže na kraju glumica.

 

Inače, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju sinove Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu.

 

Kurir.rs/Alo/Foto Zorana Jevtić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!