icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Kurir

strašno

UŽAS U CENTRU BEOGRADA, ĆERKA (40) SE BACILA SA ZGRADE PRED RODITELJIMA Majka iz glasa kukala: Dete moje, otvori oči!

Objavljeno: 03.09.2018. 09:09h

 

Žena T.T. (40) skočila je jutros sa zgrade u ulici Majke Jevrosime oko 8:30 časova a Hitna pomoć je nakon dolaska mogla samo da konstatuje smrt.


foto: Kurir

Iako se uzrok svemu ne zna, reporter Kurira je na licu mesta zatekao njenog oca i majku koji su bili u nervnom rastrojstvu.

foto: Kurir

Kako Kurir saznaje, T.T. je živela na sedmom spratu zgrade sa mlađim bratom a roditelji su ih posećivali svakodnevno. Roditelji sada žive u vikendici, a nekada su u ulici Majke Jevrosime držali prodavnicu u kojoj je ćerka radila.

 

Jedan od komšija za Kurir kaže da se T.T. pre izvesnog vremena povukla u sebe pa se pretpostavlja da je uzrok tragedije neke vrsta depresije, dok drugi komšija koji je video telo, kaže da je nesreća žena bila u pidžami i modra, ali krvi nije bilo.

foto: Kurir

Roditelji su trenutno u policijskoj stanici gde daju izjavu, a nakon istrage znaće se tačan uzrok smrti, kao i da li je žena skočila sa prozora ili sa krova osmospratnice.

 

Inače u jednom trenutku, došla su i pogrebna kola a majka, koja je bila u neverici, zakukala je na sav glas: "Dete moje, otvori oči".

foto: Kurir

U blizini nesrećnog događaja prolazile su i komšije koje su zatečene čitavom situacijom i u šoku.

foto: Kurir

Daljom istragom utvrdiće se zašto je devojka skočila sa visine veće od 20 metara.

 

(Kurir.rs/M. Jeremić/J.Rafailović)

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!