Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVENO JE

NATAŠA BEKVALAC SMRŠALA 15 KILOGRAMA: Pevačica sve provokativnija, dovela liniju do savršenstva, a nećete verovati šta je RAZLOG!

Stars
> 10:51h

Nataša Bekvalac kao da je koristila vremeplov i vratila se deset godina unazad, ako je suditi po njenom fizičkom izgledu.

Za Natašin savršen izgled "krivac" je veganski način ishrane, koji je počela da praktikuje pre nekoliko meseci. Posle velikog broja problema u porodičnom životu i razvoda od supruga Luke Lazukića, Nataša je shvatila da je konačno došlo vreme da se posveti sebi. Na predlog prijatelja koji se bave veganskom ishranom, pop zvezda je odlučila da proba ovaj, u poslednje vreme sve popularniji način ishrane.

"Nataša nikada nije bila neko ko preterano voli da jede meso, tako da je joj novi način ishrane nije predstavljao veliki problem, ali je ipak s vremena na vreme imala krize i žudela je za slatkišima, koje je po preporuci stručnjaka potpuno izbacila iz ishrane. Oni su joj savetovali da želju za čokoladicama i kolačima utoli voćem, međutim, Nata je to teško podnela. Ipak, kako je u svemu istrajna i nije želela da odustane od novog načina ishrane samo zbog slatkiša, i to je uspela da redukuje", otkriva izvor.

foto: Damir Dervišagić

Ona sada sve više sprema zdravu hranu za sebe, a kombinacije povrća i žitarica koje su dozvoljene u veganskoj ishrani se veoma dopadaju i njenoj starijoj ćerki Hani.

"Kada nema obaveze u studiju, gde priprema novu pesmu, Nataša je uglavnom kod kuće i sprema hranu za svoju porodicu, kao i prijatelje. Bukvalno ih je sve zarazila svojim režimom ishrane, a Hana je oduševljena hranom koju mama sprema", otkriva izvor i dodaje da Bekvalčeva ipak ne planira da zauvek pređe u vegane, ali da joj zasada taj način ishrane najviše prija.

"Nata je zadovoljna zbog odluke da na određeno vreme promeni način ishrane, jer je od porođaja uspela da smrša više od 15 kilograma. Sigurno je da neće zauvek biti veganka, ali joj to sada prija i definitivno se navikla na obroke bez mesa, mleka i mlečnih proizvoda", kaže izvor blizak pop zvezdi.

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: