Foto: Printscreen/ Youtube

UBIO I OCA I MAJKU

TETKA HRVATSKOG PSIHA OTKRILA UŽASNE DETALJE: Sećam se dana kad mi je Ivan iskasapio sestru

Ivan Nujić (41) iz Travne osumnjičen je da je u subotu svirepo ubio svog oca Ivka (77). Kako prenose hrvatski mediji, Ivan je Ivka prvo davio, a potom mu je prerezao grkljan. Prethodno se Ivan danima na Fejsbuku hvalio kako je 1997. godine ubio svoju majku!

Hrvatska

"Nisam hteo da budem pe***ska ku*va, morao sam da ubijem majku jer je dovela ljubavnika da me siluje i to nakon borakva u ludnici sa 17. Teško sam povredio zatvorenika (razvalio), jer je hteo da mi iskopa oči. Nagrađen sam s maksimalnom kaznom od 20 godina, samo zato što je tako bilo 1997, iako sam se patio k’o Isus i nikome nisam ništa napravio", pisao je Ivan na Fejsbuku pre nego što je svirepo ubio svog oca.

Prema prvim informacijama, Ivan je u subotu, u ranim jutarnjim satima došao do tate koji je tada još verovatno spavao.

Sumnja se da je oca prvo davio, a da je nakon toga najverovatnije kuhinjskim nožem čoveku prerezao grkljan. S obzirom na veličinu rane koju su lekari i policajci zatekli, mogli su samo da zaključe da je Ivanov napad bio žestok i bez milosti. Napadaču to nije bilo dovoljno pa je istom oštricom nastavio da ubada oca po telu. Nakon svirepog pira, sam je prijavio zločin. Kada je policija ušla u stan, nesrećnog Ivka zatekli su u dnevnom boravku u lokvi krvi. Izdahnuo je u mukama! Ivana su odmah uhapsili i odveli.

Ivanova tetka kaže da ne može da veruje da je njen sestrić, nakon što je ubio majku, i oca lišio života.

"Pre mesec dana došla sam u Travno da vidim Ivka i Ivana. Nekoliko puta bila sam kod zgrade ne bi li ih srela. Zvonila sam na vrata ali niko nije otvarao. Imala sam osećaj da će se nešto loše dogoditi", kaže Ivanova tetka i priseća se dana kada je svoju rođenu sestru, Ivanovu majku videla iskasapljenu, piše 24sata.hr.

"Ivana nisam videla otkad su ga uhapsili prvi put za ubistvo. Jako se dobro sećam tog jula 1997., a sve je počelo kad sestru nisam mogla da dobijem na telefon. Zvala sam i javljala se njena ćerka i Ivanova sestra koja je rekla da ne zna gde je majka", priseća se tetka i dodaje da je nekoliko dana dolazila do stana i svaki put Ivan bi otvorio vrata i rekao da ne može da uđe.

"Isključio je zvono pa smo svaki put morali da kucamo na vrata. Kad smo došli s policijom uspeli smo da uđemo. Ivan je legao na kauč. Tražili smo ga ključ od kuhinjske ostave, a na kraju smo provalili unutra. Ne mogu da zaboravim trenutak kad sam videla telo svoje sestre. Svi su otišli iz stana, a ja sam ostala sama. Upalila sam svetlo i videla sam je izbodenu", kaže Ivanova tetka.

Ona dodaje da je ubijenog Ivka poslednji put videla pre pet godina.

"Našli smo se u jednom kafiću. Rekao je kako je Ivan na psihijatriji na lečenju. Mislim da je Ivko pogrešio jer nije shvatao kakav mu je bio sin. On za mene nije bio lud, ali je bio pun besa i tuge. Trebala mu je pomoć, a ne da ga neko pravi ludim", objašnjava ona.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Facebook