Foto: Printscreen/Youtube

SPREMAN JE ZA ŠOU

SIN POZNATOG GLUMCA ULAZI U ZADRUGU 2: Otac mu zapretio da ga ne obruka, a kada PLANE bolje da ostali BEŽE!

Rijaliti
> 15:57h

Sin našeg poznatog glumca Branislava Petruševića Petrućija - Marko Petrušević kaže da mu je otac skrenuo pažnju da pripazi šta priča u rijalitiju.

Marko Petrušević stiže u "Zadrugu 2", saznaje Rijaliti. Bivši učesnik "Pinkovih zvezda" i "Zvezda Granda" prihvatio je poziv za učešće prvenstveno radi dobre zabave, a onda i zbog svoje pevačke karijere.

Nakon što je ocu saopštio da ulazi u rijaliti, on ga je maksimalno podržao, ali mu je skrenuo pažnju da pazi šta priča da ga ne bi obrukao.

"Videćemo šta će i kako će biti. Očekivanja su mi da se dobro zabavim, pa kako bude. Kada sam ocu rekao da ću učestvovati u rijalitiju, on se prvo i nije složio sa mojom odlukom. Naravno, nije se suprotstavljao, samo mi je rekao da pazim kako se ponašam i šta pričam da ga ne obrukam. U životu sam ga mnogo puta obrukao, ali to nikada nije bilo javno. Šalu na stranu, dobio sam njegovu podršku, kao i za sve do sada što sam radio u životu", kaže mlađi Petrući.

Marko još uvek nije upućen s kojim poznatim facama će narednih devet meseci deliti prostorije, ali nada se da neće ulaziti ni sa kim u sukob jer ume da bude baš nezgodan.

"Kada me neko dira, onda planem i ne biram reči. Naravno, kasnije se pokajem zbog nečega što uradim u datom momentu. Nisam baš sjajan kad sam nervozan. Ne znam ko će sve biti u takmičenju, čekam druga da mi kaže. Načuo sam samo za Staniju", kaže Petrušević i dodaje da mu se nikada ne bi desilo da prevari devojku u rijalitiju, kao što je Slobodan Radanović suprugu Kristinu Kiju Kockar.

"Ja imam devojku i ne bih je varao. Ajde neka ja budem jedini koji će sutra izaći veran iz takvog šoua. Ona nikada ne bi ušla sa mnom jer nije iz te priče i tu sam siguran da mi se u nekom momentu neće pridružiti", završava Marko.

foto: Kurir

Kurir.rs/M. D., Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: